Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Jbmenü mısır asası ekleme

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

suriyelikene
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen suriyelikene »

@DeJavu58 aga benim isim çıktı bana numarani ver ozelden ben sana gosteriyim nasıl yapılacağını yaparsın

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

suriyelikene
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

@DeJavu kardesim pc geçince halledicem seninkini sen bana stres carkli olani at bir de kalkan glowu at
@_Shockie seninkini de halledicem sen sadece models klasörüne gir ordan Jbmenu diye klasör ac kullanacağın dosyaları oraya yukle dosyaların içinden ismini ver .mdl li olan in ismini ver bana

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

suriyelikene
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

@_Shockie aksam girifem ben sen alpemix indir kullancagan modelleri masausrune klasör oluştur icine at ben yuklerim alpemix den sw ne alpemix indir masaüstü ne kullancagan modelleri at bu kadar aksam 11 de açık ol bi de

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

sezerfear1

Mesaj gönderen sezerfear1 »

@_Shockie simdi aga sen model klasorune giriyorsun tamam mı ordan Reqal diye klasor olacak sende ona giriyorsun attıgım modeli yukluyorsun sonra sound klasorune gırıroyrsun ordan misc klasoru olacak ona gırıyorsun oraya iflascikti.wav dosyasını yukluyorsun sonra ıse attım sma yı sw ne yukluyorsun oluyor. sorun olursa yapamadıgın olursa yazarsın
jbmenu.rar
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala