Öncelikle Selamın Aleyküm JBMENU Yüklemek istiyorum fakat 26 erors ve hataların hepsı ayni hata;
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbahmetozelvrsn.sma(528) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbahmetozelvrsn.sma(529) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbahmetozelvrsn.sma(530) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbahmetozelvrsn.sma(530 -- 532) : error 001: expected token: ",", but found "}"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbahmetozelvrsn.sma(541) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbahmetozelvrsn.sma(590) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbahmetozelvrsn.sma(591) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbahmetozelvrsn.sma(600) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbahmetozelvrsn.sma(601) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbahmetozelvrsn.sma(624) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbahmetozelvrsn.sma(625) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbahmetozelvrsn.sma(632) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbahmetozelvrsn.sma(633) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbahmetozelvrsn.sma(656) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbahmetozelvrsn.sma(657) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbahmetozelvrsn.sma(664) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbahmetozelvrsn.sma(665) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbahmetozelvrsn.sma(671) : warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "Obtener1"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbahmetozelvrsn.sma(695) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbahmetozelvrsn.sma(798) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbahmetozelvrsn.sma(803) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbahmetozelvrsn.sma(804) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbahmetozelvrsn.sma(816) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbahmetozelvrsn.sma(821) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbahmetozelvrsn.sma(822) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbahmetozelvrsn.sma(835) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbahmetozelvrsn.sma(840) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
Compilation aborted.
26 Errors.
Done.
JBMENU Hata :(
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 113
- Server Ip/DNS: CS48.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: ColdFire
- İletişim:
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Al bakalım dene böyle ben denedim oldu gene aynı hataları veriyor fakat kabul ediyor configs'lerden plugins.ini'in en altına yazarsan calısır denedim calısıyor (:
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
-
- İletişim:
MALEESEF OLMUYORKalipso22 yazdı:Al bakalım dene böyle ben denedim oldu gene aynı hataları veriyor fakat kabul ediyor configs'lerden plugins.ini'in en altına yazarsan calısır denedim calısıyor (:
Linklerini gizle |
-
O zaman sen yapamıyorsun (: ben denedim oldu.proplayerxx yazdı:MALEESEF OLMUYORKalipso22 yazdı:Al bakalım dene böyle ben denedim oldu gene aynı hataları veriyor fakat kabul ediyor configs'lerden plugins.ini'in en altına yazarsan calısır denedim calısıyor (:
Linklerini gizle |