İnninal kart nasıl kişiselleştirilir ?
Moderatör: Moderatörler
-
OttomaN ~ WarrioR
Konu Sahibi - Mesajlar: 238
- Server Ip/DNS: 213.238.173.43-36
- Clan İsmi: Ar'X
- İletişim:
İnninal kart nasıl kişiselleştirilir ?
Selamun aleyküm İnninal Kart Siparişi verdim. 1 hafta Önce geldi 5 Gündür Yanımda Karta Bugün 230 Tl Attım Panele atıcam. Fazla bilgim yok inninal şifremi değiştirdim ptt'den bugün panelden sanırım yanlış söylemiyorsam kart numaram karrtın ön yüzündeki numara deme ? her neyse girdim numarayı cvv felan girdim son kullanma tarihini girdim 5 tl maksat attım para gg olmasın diye başarısız ödeme diyiyor.
[@Bilinmeyen Etiket] Abi Başarısız Ödeme alıyorum hayırlı pazarlar.
[@Bilinmeyen Etiket] Abi Başarısız Ödeme alıyorum hayırlı pazarlar.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
noeldayi
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
-
OttomaN ~ WarrioR
- İletişim:
İnninal kart
Kişileştirme derken dediğim gibi anlamıyorum kart'tan o dediğin nasıl oluyor ben sipariş verdim ama bilmiyorum hacı.
| Linklerini gizle |
-
Gozyasi`
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
İnninal kart
Kartı kendi bilgileriniz ile kayıt etmeniz gerekiyor. İninal sitesine girip bu işlemi yapın.OttomaN ~ WarrioR yazdı: Pzr Şub 25, 2018 4:15 pm Kişileştirme derken dediğim gibi anlamıyorum kart'tan o dediğin nasıl oluyor ben sipariş verdim ama bilmiyorum hacı.
| Linklerini gizle |
-
İlyas ERTEKİN
-
OttomaN ~ WarrioR
- İletişim:
İnninal kart
hacı o işlerden pek anlamıyorum lakin ptt'den kendime ait şifremi yaptım kişiletirme vs.vs onlarıda anlamıyorumGozyasi` yazdı: Pzr Şub 25, 2018 4:18 pmKartı kendi bilgileriniz ile kayıt etmeniz gerekiyor. İninal sitesine girip bu işlemi yapın.OttomaN ~ WarrioR yazdı: Pzr Şub 25, 2018 4:15 pm Kişileştirme derken dediğim gibi anlamıyorum kart'tan o dediğin nasıl oluyor ben sipariş verdim ama bilmiyorum hacı.
| Linklerini gizle |
-
Technical
İnninal kart
siz teker teker nasıl yaptığınızı birdaha söylermisiniz yapmanız gereken işlem şu
ininal kartınızı aldığınızda ininalin sitesinden kartınızı kişiselleştirmeniz gerek daha sonra bütün bilgilerinizi doğru yazmanız ve bilmeniz gerekmekte. sonra parayı atıp csdurağına atabilirsiniz. sorun csdurağında değil zaten. ben çok rahat birşekilde kullanıyorum kartı. ayrıca csdurağına atıldıktan para sonrası 30 saniye beklemeniz gerekmekte yoksa para yüklenmemiş gözükecek.
ininal kartınızı aldığınızda ininalin sitesinden kartınızı kişiselleştirmeniz gerek daha sonra bütün bilgilerinizi doğru yazmanız ve bilmeniz gerekmekte. sonra parayı atıp csdurağına atabilirsiniz. sorun csdurağında değil zaten. ben çok rahat birşekilde kullanıyorum kartı. ayrıca csdurağına atıldıktan para sonrası 30 saniye beklemeniz gerekmekte yoksa para yüklenmemiş gözükecek.
| Linklerini gizle |
-
OttomaN ~ WarrioR
- İletişim:
İnninal kart
Sayfanın linkini atarmısın kişileştirme hakkındada kısa bilgi verirmisin ?
| Linklerini gizle |
-
Irongaming
İnninal kart
Telefonuna ininal uygulamasını indir indirdikten sonra kayıt ol hesap noyu falan yaz kayıt olduktan sonra hesaba giriş yaptıgında kişileştir yazıcak zaten orda
| Linklerini gizle |
-
Gozyasi`
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
İnninal kart
İninal sitesine girip hesap açın. Daha sonra açtığınız hesaba giriş yapıp kart ekle ye tıklayın. Orada yazan bilgileri doğru birşekilde tamamladıktan sonra kartınız kişiselleştirilmiş oluyor. Yanlış hatırlamıyosam 1 gün içinde 3dsecure sistemide aktif oluyordu.OttomaN ~ WarrioR yazdı: Pzr Şub 25, 2018 4:24 pm Sayfanın linkini atarmısın kişileştirme hakkındada kısa bilgi verirmisin ?
Yanlız dikkat edin TC kimlik dahil tüm bilgileriniz doğru olarak girilsin.
| Linklerini gizle |