kenan57 yazdı: Pzt Şub 12, 2018 2:27 pm
Csduraginda sanırsam İlk 10 ip den alınan serverlar 1 yıllık peşin veriliyormuş. öyle bi duyum aldım. Simdi biz de server alma düşüncesindeyiz ne yapmamız gerekir bilmiyoruz bu konuda. daha once sonu 14 olsun 19 olsun 26 olsun onları alırken aylık fiyat vermiştik. şimdi söyle bi duyum içinde kaldık. yıllık ödeme istenildiğini duydum. bizi bi bilgilendirmeniz mumkunmudur acaba ÖMER TELLİ bey?
Dogrudur.
Ilk 30 ip pro olmakla beraber ilk 20 ip yillik satiliyor.
Yillik satisi yapilirken kiraliga cikarmak yerine fb uzerinden satisi yapiliyor.
hocam nası dogru oluyor adam cs18 ı yapmıs jaıl
Eski müşteri oldukları için onların ipleri sıfırlanmamıştır.
Ilk 30 ip içerisinde jb var ise ve eski müşteri ise onlar için tolerans geçildi eğer kiraliga dusup satın alınırsa pro kurulması zorunlu.
kenan57 yazdı: Pzt Şub 12, 2018 2:27 pm
Csduraginda sanırsam İlk 10 ip den alınan serverlar 1 yıllık peşin veriliyormuş. öyle bi duyum aldım. Simdi biz de server alma düşüncesindeyiz ne yapmamız gerekir bilmiyoruz bu konuda. daha once sonu 14 olsun 19 olsun 26 olsun onları alırken aylık fiyat vermiştik. şimdi söyle bi duyum içinde kaldık. yıllık ödeme istenildiğini duydum. bizi bi bilgilendirmeniz mumkunmudur acaba ÖMER TELLİ bey?
Dogrudur.
Yillik satisi yapilirken kiraliga cikarmak yerine fb uzerinden satisi yapiliyor.
17 ay önce böyle bir kural yoktu bu kural gelmeden önce kiraladım sunucumu uzun süredir CSD müşterisiyiz daha öncede ön iplerde bulunmuştum CS7- Leader ve Cs18 Incredible Son ilk 30 daki JailBreak İpleri
Dogrudur.
Eski müşteri oldukları için onların ipleri sıfırlanmamıştır.
Ilk 30 ip içerisinde jb var ise ve eski müşteri ise onlar için tolerans geçildi eğer kiraliga dusup satın alınırsa pro kurulması zorunlu.
kenan57 yazdı: Çrş Şub 14, 2018 9:40 pm
Yanlız Biz Sonu 14 ü aldıgımız sırada Aylık ücret ödemiştik. Yani ilk 20 ip de o mesele dahil degil. Ve Duyum aldığımız birkaç kişidende ilk 10 ip .comlu olanlar aylık ücret şeklinde odeniyor.
Yakın zamanda olan bir şey daha önce alanlar aylık almış olabiliyor. Belirsiz bir durum biraz Ocak ayında bazı ipler için fiyat araştırması yapmıştım Şu an değişmişte olabilir tabiki;
28053303_2072166143017915_465150572_n.jpg
Fiyatlar arz talebe göre değişiyor. Siz almış olabilirsiniz ama ilk 20 de satılan iplerin en azından bir kısmının aylık satılmadığını biliyoruz.
Eywallah Allah razı olsun kardeşim.
Bizede iyi denk gitmiş. fakat şuanki o arkadaslık ortamı gereksizin teki yüzüne bozuldugu için biz kendi swmizi tekrar acma kararı almıştık. bilgilendirme için teşekkür ediyorum.