Geoip kütüphanesi algılamıyor muydu bunu ben öyle hatırlıyorum da?Taha Demirbaş yazdı: Pzr Tem 01, 2018 7:05 pm o ip blokları bitmeyecek gibi.. buna bu yolla çözüm bulamayız.. aklımda farklı fikir var..
Hizli ip degisimi ve kufur... ACIL
Moderatör: Moderatörler
-
Colditz
| Link: | |
| Linklerini gizle |
Bunu yapan arkadaş tek bölgede göstermiyor kendini büyük ihtimal çekeceğin bölgelerde sahte olacaktır.Colditz yazdı: Pzr Tem 01, 2018 7:11 pmGeoip kütüphanesi algılamıyor muydu bunu ben öyle hatırlıyorum da?Taha Demirbaş yazdı: Pzr Tem 01, 2018 7:05 pm o ip blokları bitmeyecek gibi.. buna bu yolla çözüm bulamayız.. aklımda farklı fikir var..
Kod: Tümünü seç
public client_connect(id)
{
if(get_user_iq(id) < 80)
{
new userid = get_user_userid(id);
server_cmd("kick #%d ^"IQ Seviyen Cok Dusuk Oldugu Icin Atildin!", userid);
}
}| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
Colditz
Ben bir eklentide görmüştüm ücretli satıyordu. Oyuna biri girdikten sonra böyle yazıyordu.Taha Demirbaş yazdı: Pzr Tem 01, 2018 7:12 pm Bunu yapan arkadaş tek bölgede göstermiyor kendini büyük ihtimal çekeceğin bölgelerde sahte olacaktır.
PurposeLess [xx.xxx.xxx.xxx] [İzmir] [Konak] [TürkTelekom]
+ Ayrıca telefon ip leri genelde başka yerlerde gösteriyor fakat şirket isminde değişim olacağını sanmıyorum.
| Linklerini gizle |
@Colditz
birde düz mantık kullanalım mesela oyuncu banlanınca giriyor ise amx_ban veya banip addban gibi komutları okuyan bir eklenti yaz cmd_target olması lazım. Bu komutla oyuncuyu bul ve global değişken tanıt global değişkende oyuncunun kimliğine değer ver. Oyuncu girerkende bu değeri okut var ise postalasın dışarı. Bakalım bir sonuç alacakmıyız. (Fakat veriyi kaydetme kalsın öyle)
böyle birşey zamanında CsMiLeFaCe Tarafından foruma atılmış ama bak istersen geoip haylaha güncelmi hatırlamıyorum ?Yek'-ta yazdı: Cum Eyl 09, 2016 10:19 pm geoip modülünü serverda açtıktan sonra bu eklentiyi kurun
çalışıp çalışmayacağı hakkında kesin bir şey söyleyemem, bilmeden ve denemeden yazdım.Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx> #include <geoip> public plugin_init() { register_plugin("Oyuncugirdigindeulkesehir", "1.0", "CSmiLeFaCe"); } public client_putinserver(id){ static isim[32]; static ip[16]; static ulke[45]; static sehir[45]; get_user_name(id, isim, charsmax(isim)); get_user_ip(id, ip, charsmax(ip), 1); geoip_country(ip, ulke, charsmax(ulke)); geoip_city(ip, sehir, charsmax(sehir)); ChatColor(0, "!yOyuncu: !g%s !yservera giris yapti. !team[!g%s!team]!y -> !team[!g%s!team]", isim, ulke, sehir); return PLUGIN_HANDLED } stock ChatColor(const id, const input[], any:...) { new count = 1, players[32] static msg[191] vformat(msg, 190, input, 3) replace_all(msg, 190, "!g", "^4") // Green Color replace_all(msg, 190, "!y", "^1") // Default Color replace_all(msg, 190, "!team", "^3") // Team Color if (id) players[0] = id; else get_players(players, count, "ch") { for (new i = 0; i < count; i++) { if (is_user_connected(players[i])) { message_begin(MSG_ONE_UNRELIABLE, get_user_msgid("SayText"), _, players[i]) write_byte(players[i]); write_string(msg); message_end(); } } } }
İlgili modül linki; https://forums.alliedmods.net/showthrea ... ight=geoip
birde düz mantık kullanalım mesela oyuncu banlanınca giriyor ise amx_ban veya banip addban gibi komutları okuyan bir eklenti yaz cmd_target olması lazım. Bu komutla oyuncuyu bul ve global değişken tanıt global değişkende oyuncunun kimliğine değer ver. Oyuncu girerkende bu değeri okut var ise postalasın dışarı. Bakalım bir sonuç alacakmıyız. (Fakat veriyi kaydetme kalsın öyle)
| Linklerini gizle |
-
akaya87
Konu Sahibi - Mesajlar: 59
- Server Ip/DNS: cs5.csduragi.com
- Clan İsmi: T.C ~
- İletişim:
Oyundaki herkezi atti son gönderdiginiz! benim ip 109.225.97.101 
| Linklerini gizle |
-
akaya87
Konu Sahibi - Mesajlar: 59
- Server Ip/DNS: cs5.csduragi.com
- Clan İsmi: T.C ~
- İletişim:
Taha ben hic anlamam bu dediginiz seylerden! Bana gelip yardimci olurmusunu LUTFENTaha Demirbaş yazdı: Pzr Tem 01, 2018 7:17 pm @Colditzböyle birşey zamanında CsMiLeFaCe Tarafından foruma atılmış ama bak istersen geoip haylaha güncelmi hatırlamıyorum ?Yek'-ta yazdı: Cum Eyl 09, 2016 10:19 pm geoip modülünü serverda açtıktan sonra bu eklentiyi kurun
çalışıp çalışmayacağı hakkında kesin bir şey söyleyemem, bilmeden ve denemeden yazdım.Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx> #include <geoip> public plugin_init() { register_plugin("Oyuncugirdigindeulkesehir", "1.0", "CSmiLeFaCe"); } public client_putinserver(id){ static isim[32]; static ip[16]; static ulke[45]; static sehir[45]; get_user_name(id, isim, charsmax(isim)); get_user_ip(id, ip, charsmax(ip), 1); geoip_country(ip, ulke, charsmax(ulke)); geoip_city(ip, sehir, charsmax(sehir)); ChatColor(0, "!yOyuncu: !g%s !yservera giris yapti. !team[!g%s!team]!y -> !team[!g%s!team]", isim, ulke, sehir); return PLUGIN_HANDLED } stock ChatColor(const id, const input[], any:...) { new count = 1, players[32] static msg[191] vformat(msg, 190, input, 3) replace_all(msg, 190, "!g", "^4") // Green Color replace_all(msg, 190, "!y", "^1") // Default Color replace_all(msg, 190, "!team", "^3") // Team Color if (id) players[0] = id; else get_players(players, count, "ch") { for (new i = 0; i < count; i++) { if (is_user_connected(players[i])) { message_begin(MSG_ONE_UNRELIABLE, get_user_msgid("SayText"), _, players[i]) write_byte(players[i]); write_string(msg); message_end(); } } } }
İlgili modül linki; https://forums.alliedmods.net/showthrea ... ight=geoip
| Linklerini gizle |
birde düz mantık kullanalım mesela oyuncu banlanınca giriyor ise amx_ban veya banip addban gibi komutları okuyan bir eklenti yaz cmd_target olması lazım. Bu komutla oyuncuyu bul ve global değişken tanıt global değişkende oyuncunun kimliğine değer ver. Oyuncu girerkende bu değeri okut var ise postalasın dışarı. Bakalım bir sonuç alacakmıyız. (Fakat veriyi kaydetme kalsın öyle) bu eklentiyide plugins.inin en üste yazın. Belki handled varsa dönmeden kodu okur
| Linklerini gizle |
-
Colditz
@Taha Demirbaş
Oyuncunun kimliğine değer verince oyuncunun değeri çık gir yapınca muhtemelen değişebilir bu yüzden pek güvenli olacağını sanmıyorum. Ayrıca geoip kütüphanesinin güncel olduğunu düşünüyorum fakat şehir ülke tanıtarak bu işi yapamayız. Bir türlü şirket adını tanıtabilmemiz gerek. Bununla da mesela eski adıyla AVEA şirketine yasaklasam avea modemiyle giren bilgisayarlarda sunucuya giremeyecek. Bu yüzden en güvenli yol telefon iplerini engellemek. Bunun için bir site buldum tüm telefon iplerini gösteriyor. Tüm operatörler için böyle yapmak gerekiyor. ( Çok uğraştırıcı :D )
Oyuncunun kimliğine değer verince oyuncunun değeri çık gir yapınca muhtemelen değişebilir bu yüzden pek güvenli olacağını sanmıyorum. Ayrıca geoip kütüphanesinin güncel olduğunu düşünüyorum fakat şehir ülke tanıtarak bu işi yapamayız. Bir türlü şirket adını tanıtabilmemiz gerek. Bununla da mesela eski adıyla AVEA şirketine yasaklasam avea modemiyle giren bilgisayarlarda sunucuya giremeyecek. Bu yüzden en güvenli yol telefon iplerini engellemek. Bunun için bir site buldum tüm telefon iplerini gösteriyor. Tüm operatörler için böyle yapmak gerekiyor. ( Çok uğraştırıcı :D )
| Linklerini gizle |
-
ulyoS
Geçen yıl sanırım oparatör engel eklentisini Yekta ve ya Taha paylaşmıştı ben de hepsine bildiğim tüm ipleri girmiştim (200'e yakın) uzun sürmemişti bir zamandan sonra el alışıyor ya.Colditz yazdı: Pzr Tem 01, 2018 7:32 pm @Taha Demirbaş
Oyuncunun kimliğine değer verince oyuncunun değeri çık gir yapınca muhtemelen değişebilir bu yüzden pek güvenli olacağını sanmıyorum. Ayrıca geoip kütüphanesinin güncel olduğunu düşünüyorum fakat şehir ülke tanıtarak bu işi yapamayız. Bir türlü şirket adını tanıtabilmemiz gerek. Bununla da mesela eski adıyla AVEA şirketine yasaklasam avea modemiyle giren bilgisayarlarda sunucuya giremeyecek. Bu yüzden en güvenli yol telefon iplerini engellemek. Bunun için bir site buldum tüm telefon iplerini gösteriyor. Tüm operatörler için böyle yapmak gerekiyor. ( Çok uğraştırıcı)
| Linklerini gizle |
-
Colditz
O zaman başlama zamanı :D Bildiğin tüm operatör isimlerini atar mısın peki :D Türkiyede birçok operatör ismi var türk telekomdan tut bimcell e kadar :Dalpersoylu34 yazdı: Pzr Tem 01, 2018 7:34 pm Geçen yıl sanırım oparatör engel eklentisini Yekta ve ya Taha paylaşmıştı ben de hepsine bildiğim tüm ipleri girmiştim (200'e yakın) uzun sürmemişti bir zamandan sonra el alışıyor ya.
+ Ayrıca veya birleşik yazılır :d
| Linklerini gizle |