Bu Hileyi Engellemenin Yolu Yok mu?
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 53
Merhabalar,
Yine ben, yine aynı sorun, yine aynı kişi. cs5.csduragi.com'un sahibiyim ve KUSHIAN^ diğer nickiyle k0lera denen insan müsvettesinden kurtulamıyorum. Ne zaman admin yoksa ya da ne zaman bir boşluk (sabahın körü, öğlenin bilmemkaçı fark etmeksizin) sunucuya giriyor 30 dakikada 1000 adam vurup çıkıp gidiyor ve bunla övünüp dalga geçiyor (yok efendim allah dogruların yanındaymıs şöyleymiş böyleymiş) Ne aim taramasına yakalanıyor ne wallhacke ne de alias sistemine. Rica ediyorum şu konu hakkında birisi yardımcı olsun baştan [@Bilinmeyen Etiket] olmak üzere. Bir insan 30-60 dakikada nasıl 1000 kill yapabiliyor ve sisteme yakalanmıyor ve üstüne üstlük dalga da geçebiliyor? Banlıyorum 1 dakika geçiyor gecmiyor geri geliyor napacağım bu durumu? Başa admin koymak ile düzelecek bir şey değil ki bu banladıgımın saniyesinde geri geliyor zaten adam.
Yine ben, yine aynı sorun, yine aynı kişi. cs5.csduragi.com'un sahibiyim ve KUSHIAN^ diğer nickiyle k0lera denen insan müsvettesinden kurtulamıyorum. Ne zaman admin yoksa ya da ne zaman bir boşluk (sabahın körü, öğlenin bilmemkaçı fark etmeksizin) sunucuya giriyor 30 dakikada 1000 adam vurup çıkıp gidiyor ve bunla övünüp dalga geçiyor (yok efendim allah dogruların yanındaymıs şöyleymiş böyleymiş) Ne aim taramasına yakalanıyor ne wallhacke ne de alias sistemine. Rica ediyorum şu konu hakkında birisi yardımcı olsun baştan [@Bilinmeyen Etiket] olmak üzere. Bir insan 30-60 dakikada nasıl 1000 kill yapabiliyor ve sisteme yakalanmıyor ve üstüne üstlük dalga da geçebiliyor? Banlıyorum 1 dakika geçiyor gecmiyor geri geliyor napacağım bu durumu? Başa admin koymak ile düzelecek bir şey değil ki bu banladıgımın saniyesinde geri geliyor zaten adam.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
Her gün girip 1k adam vurup oynumuzu rahatça zehir edebilecek yani bundan bu mu çıkıyor? Daha çok rahatsız eden kısım ise kalkıp yılışık ve gevşek bir şekilde kanka diyor ve allah dogrunun yanındadır vs gibi kelimeler kullanıyor. Kul hakkı yiyen adamın dalga malzemesi oluyoruz şaka gibi.
Linklerini gizle |
-
Tek çare serveri sadece steam oyuncularina acmak. Reunion devre dışı birakarak non-steam kapatibilirsiniz tabii oyuncularinizda dusecektir.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
her gün yeni bir hile çıkıyor engellenmesi zor ama undeadın dedigi gibi nonsteam kapatılırsa anca engellenir o da sıkıntı çogu kişi nonsteam'den girior
Linklerini gizle |
-
Bu adamın hilesi eskiden beridir aynı geçen sene de ban yemiyordu yeni koruma geldi hala da ban yemiyor.
Linklerini gizle |
kardeşim sen o oyuncuyu oyununda istemiyorsan banlyabilirsin
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
Fatih ~ EjderYa yazdı:kardeşim sen o oyuncuyu oyununda istemiyorsan banlyabilirsin

Linklerini gizle |
Bu Eklentiyi Kullan. say kısmına /tanı yazdığında bir menu açılacak oradan seçtiğin kişi modem reslesede bir daha serverinde bulunamaz.
Eklentiyi ayak üstü yazdım
/tani komutunu ADMIN_CVAR yetkisine ayarladım. Sen yinede bir dene bak bakalım normal playerler /tani yazinca menuye erisebiliyorlar mı ?
Eklentide şuanda şifreli durumda. bununda sebebi eklentinin nasıl çalıştığının anlaşılması biraz zor olsun ki bu engellemeninde üstesünden gelmesinler.
Sonuç alırsan burdan bana dönüş yap. Eklentiyi eklentiler kısmında paylaşayım
Eklentiyi ayak üstü yazdım
/tani komutunu ADMIN_CVAR yetkisine ayarladım. Sen yinede bir dene bak bakalım normal playerler /tani yazinca menuye erisebiliyorlar mı ?
Eklentide şuanda şifreli durumda. bununda sebebi eklentinin nasıl çalıştığının anlaşılması biraz zor olsun ki bu engellemeninde üstesünden gelmesinler.
Sonuç alırsan burdan bana dönüş yap. Eklentiyi eklentiler kısmında paylaşayım
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
Az Öncekinde ufak bi yazım hatası olmuş . ama mühim değil ikisinden birini kullanabilirsin.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |