Hamachi Ping sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
-
Yönetici - Mesajlar: 5452
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Hamachi Ping sorunu
Trafik hamachi sunucuları üzerinden döndüğü için, hamachi sunucularıda yurt dışında barındığı için oluşan ping normal
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5452
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Hamachi Ping sorunu
Oyunu siz kurduğunuzda Uğur denen arkadaşınız sizin hamachi ip adresine tracert atarsa daha net belli olur
windows aramaya cmd yazıp enterlayın
tracert hamachi.ip.adresi
yazıp enterlayın. İzleme tamamlayınca buraya ekran görüntüsünü atın kontrol edelim
yazıp enterlayın. İzleme tamamlayınca buraya ekran görüntüsünü atın kontrol edelim
Linklerini gizle |
-
Hamachi Ping sorunu
Hamachi li ya da normal port açarak ta kursan aynı mantık olucak, server senin makinandaysa senin gecikmen 0-5 ms arası oynar , aynı senaryo karşı taraf içinde geçerli. Karşı tarafın yüksek olması senin makinana olan uzaklık erişim vs işte . Anlatabildim inşallah.ertgrlars yazdı: Pzr Nis 04, 2021 1:15 pm Arkadaşlarla hamachi üzerinden oyun oynayacagız ama soyle bı sorun var.
-Oyunu ben kurarsam Ugur diye bi arkadasın pıng yuksek
-Oyunu ugur kurarsa da hepımızın pıng yuksek onun pıng 20'lerde
Hamachı'de sıkıntı olabılır dıye radmin vpn programını denedık onda da aynı sıkıntı var cozemedık acıkcası
Linklerini gizle |
-
Hamachi Ping sorunu
Zaten yüksek ms alıyorsunuz bu ms düşürmek için bişey yapmanız mümkün değil bunun yerine 10 tl vps alın aylık ödeyin zaten heran gibi bir yerden da sıkıntısız bir ms alırsınız çünkü hamechi yurt dışı çıkışlı .ertgrlars yazdı: Cum Nis 09, 2021 9:47 pmAdsız.pngÖmer TELLİ yazdı: Cum Nis 09, 2021 12:06 pm Oyunu siz kurduğunuzda Uğur denen arkadaşınız sizin hamachi ip adresine tracert atarsa daha net belli olur
Linklerini gizle |
-
Hamachi Ping sorunu
https://gokturkhost.com/tr/kategori/sanal-vps-sunucu örnek olarak az önce aratarak buldum yer interneten aratarak bula bilirsiniz zaten size 512 mb ram fazlasıyla yeter 1gbit port gayet iyi ama bu örnek reklam felan yapmıyorum heran gibi bir alakam da yok başka yerden de ala bilirisiniz
Linklerini gizle |
-
Hamachi Ping sorunu
anlatılacak bir şey yokki buradan yada başka bir yerden vps al windows olarak seç sonra interneten windowsa nasıl minecraft server kurulduna bak ip port yaz gir kolay yani 

Linklerini gizle |