Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

half life hk.

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
agressive

half life hk.

Mesaj gönderen agressive »

merhabalar.

forumunuza üye oldum ve bazı konularda düşüncelerimi belirtmek isterim.10 yıldır faal half life oynuyorum

half life serverinizde sürekli olarak oyun oynuyorum fakat botlar çok fazla.ayrıca insanlar sürekli birbirine küfür ediyor.

serverde çok fazla bot oldugundan kalitenin düştüğü inancındayım.ayrıca bu oyunu sevdirmek ve bazı konularda arkadaşların gelişimine yardımcı olmak isterim.konfigürasyonlar silah modelleri vs

bir kaç demo paylaşmak istedim fakat half life ile alakalı bir alt konu göremedim.

half life ile ilgili bir alt konu açılırsa bu bölüm ile ilgilenebilir.makaleler yayınlayabilir.arkadaşları yönlendirebilir ve bilgilendirebilirim.

ilginize teşekkürler

Resim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

half life hk.

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Botlar cok fazla derken, serverda 3 tane bot var onlarda reklam botu.
Yani resimde gördüğünüz en alttakiler
[CSDuragi Kaliteyi Hissedin]
CSDuragi.com
fb.com/CSDuragiCOM

[CSDuragiCOM]Player {v2016} lardan bahsediyorsanız onlar bot değildir, sitemizden half-life( aslında cs 1.6yı ) indirip oyuna giren ancak ismilerini değiştirmeyen oyunculardır

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
agressive

half life hk.

Mesaj gönderen agressive »

Half life hakkında bir alt konu açılırsa elimden gelen desteği göstermeye hazırım.arkadaşları bazı konularda bilgilendirebilir.silah modelleri ve konfigurasyonlar paylaşabilirin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Sanchez

half life hk.

Mesaj gönderen Sanchez »

Ömer TELLİ yazdı:Botlar cok fazla derken, serverda 3 tane bot var onlarda reklam botu.
Yani resimde gördüğünüz en alttakiler
[CSDuragi Kaliteyi Hissedin]
CSDuragi.com
fb.com/CSDuragiCOM

[CSDuragiCOM]Player {v2016} lardan bahsediyorsanız onlar bot değildir, sitemizden half-life( aslında cs 1.6yı ) indirip oyuna giren ancak ismilerini değiştirmeyen oyunculardır
Hocam merhabalar,

Ben eski Half-life keyfini sürmek için birçok siteden indirip denedim fakat sürekli hatalarla karşılaştım, oyunu bir türlü oynayamadım. Sitenizden indirip giriş sağladım fakat online oyuncularla pek oynanmıyor. 10 saniye bilemediniz 20-30 saniye ayakta duruyorsunuz, durmuyorsunuz. Yani keyif alamıyorsunuz bir türlü. Botlarla oynamak istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

half life hk.

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

@Sanchez suan için half-life versiyonumuzda bot paketi bulunmamakta.
Ancak half-life içerisinde metamod hazır kurulu yapmanız gereken bot paketini bulup kurmanız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ViTaLiTy.
İletişim:

half life hk.

Mesaj gönderen ViTaLiTy. »

@Sanchez google da halflife jumbot diye arat cs deki podbot gibi kurulumu olması gerek. Birde half life in cs 1.3 e sahip olan sürümünde dene. Baya eskiden öyle oynuyordum. Belki yeni sürümleri çıkmıştır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala