ustunelburak yazdı: Prş Haz 04, 2020 2:28 pm
Panelde gözüküyor hangi ip ne zaman düşecek diye ama almak çok zor benim arkadaşım mart sonundan beri ip alamıyor :/
bayadır ip almıyordum escape cs35 var dıe şimdi jailbreak icin ip alcam bugun cs102 almak ıstedim sanıyesınde alındı
ustunelburak yazdı: Prş Haz 04, 2020 2:28 pm
Panelde gözüküyor hangi ip ne zaman düşecek diye ama almak çok zor benim arkadaşım mart sonundan beri ip alamıyor :/
bayadır ip almıyordum escape cs35 var dıe şimdi jailbreak icin ip alcam bugun cs102 almak ıstedim sanıyesınde alındı
eyw bayadır takıb etmedigim için bilgi almak istedim tşk
Sana tavsiyem Saat tam 13.00'da bakman genelde ipler tam o saat o dakika koyuluyor lakin bu kullanıcı bilgisi ben sürekli tam o saate birçok ip yakalıyorum
Sana tavsiyem Saat tam 13.00'da bakman genelde ipler tam o saat o dakika koyuluyor lakin bu kullanıcı bilgisi ben sürekli tam o saate birçok ip yakalıyorum
aynn 11 de baslıyorum 2 e kadar takıb ediyorum bu arada cs18 senin sanırım süresı yaklasmıs server listesinde var
aynn 11 de baslıyorum 2 e kadar takıb ediyorum bu arada cs18 senin sanırım süresı yaklasmıs server listesinde var
Aynen cs18com benim heycan yaratsın diye son gün ödeme yapıcam :Ddd
Aynen cs18com benim heycan yaratsın diye son gün ödeme yapıcam :Ddd
Kardeşim bayadır ön ip den bir kaç tane ip alacaktım beklemedeydim. Adamlar ödemiyor ödemiyor son gün ödüyor. En kıl kaptığım insan tipleri sizsiniz emin ol bundan ve sadece ben değilim herkes öyle şuan senin yaptığın çocukça fantazi peşinde koşmak yani mesela ben cs18 için beklemedeydim ve bunu görüyorum emin ol ki daha güzel şeyler söylerdim de yeri değil ve karakterime yakıştırmam. Devam et böyle yapmaya başarılarınızın devamını dilerim
En son Özcan Örs tarafından Cmt Haz 06, 2020 4:12 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.