cs 1.6 guns menü
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 43
cs 1.6 guns menü
bana guns menü lazım ama şu şekilde silah olarak m4a1 ak47 awp m259 m3 famas tabanca olarak deagle ve glock böyle bir şey yapan canımı istesin veriyim ya acil lazım lütfen 

Link: | |
Linklerini gizle |
-
cs 1.6 guns menü
Merhaba, kendi sunucumda bunu kullanıyorum. Awp ve Oto Awp ücretli fakat düzeltebilirsin. cs63te kullanıyorum. Dilersen ordanda bakıp kullanabilirsin aynısıdır.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
cs 1.6 guns menü
bakacagım hemenDostlarAilesi yazdı: Cmt Mar 26, 2022 11:33 pm Merhaba, kendi sunucumda bunu kullanıyorum. Awp ve Oto Awp ücretli fakat düzeltebilirsin. cs63te kullanıyorum. Dilersen ordanda bakıp kullanabilirsin aynısıdır.
Linklerini gizle |
-
cs 1.6 guns menü
dostum çalışıyor ama tüm silahlar var ben sadece benim dedigim silahların olmasını istiyorum yoksa güzel olmuş ama eğer öyle yapabilecek varsa yardım edebilirmiDostlarAilesi yazdı: Cmt Mar 26, 2022 11:33 pm Merhaba, kendi sunucumda bunu kullanıyorum. Awp ve Oto Awp ücretli fakat düzeltebilirsin. cs63te kullanıyorum. Dilersen ordanda bakıp kullanabilirsin aynısıdır.
Linklerini gizle |