Cs 1.6 Aleminde Pro Serverler Ön ipte olmasına rahmen boş oldugunun farkındayız yönlendırme dahil
bunun önüne nasıl geçilir ?
Genel Online
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 120
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 120
Genel Online
Ciddiyim. Teknoloji gelişiyor. Günümüz oyuncuları daha efektif, daha görsel içeren, yenilikçi oyunlar oynuyorlar. Yada mobilde oyun oynayarak kendilerine oyuncuyum(gamer?) diyorlar. Aktif oyuncu sayısı bu yüzden düşük. Şimdi CS 1.6 için RTX mod olsa ne güzel olurdu dimi? Quake için çıkarttılar.
Ben bile 1.6 oynamıyorum, sadece eklenti yazıyorum. Oyun oynamak istediğim vakit ya Rocket League giriyorum yada NFS Most Wanted oynuyorum. Çünkü artık sıktı. Hep aynı senaryo. Adam gördün vur, mermin bitti kaç. Yarın bir gün Rocket League'i de bırakıp başka oyunlar oynayacağım.
Ben bile 1.6 oynamıyorum, sadece eklenti yazıyorum. Oyun oynamak istediğim vakit ya Rocket League giriyorum yada NFS Most Wanted oynuyorum. Çünkü artık sıktı. Hep aynı senaryo. Adam gördün vur, mermin bitti kaç. Yarın bir gün Rocket League'i de bırakıp başka oyunlar oynayacağım.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: ImparatorCS:GO FUN
- Clan İsmi: ImparatorCS
Genel Online
Sunucun dolmuyor mu? Hemen SA-KA beleş veya Adminlik beleş yaz oyuncular gelir.Şaka bir yana Yek'-ta'ya katılıyorum. Günümüz teknolojisi ile üst grafikli oyunlar varken ne yazık ki cs1.6 tercih etmezler.
Link: | |
Linklerini gizle |