gametracker hk.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 682
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
gametracker hk.
gametrackere bakarken önceden çogunlukla bot serverlar yer almaktaydı 10 dk evveli baktım serverlerin çogu banlanmış ve eski ipler geri gelmeye başlamıs gametracker düzeliyormu acaba arkadaşlar
Link: | |
Linklerini gizle |
gametracker hk.
Evet genel bakım yapılır yapılan reportlar askıyaalınmak yerine ön sekmetlere alındı.MarkWeLL yazdı: Pzr Haz 16, 2019 6:44 pm gametrackere bakarken önceden çogunlukla bot serverlar yer almaktaydı 10 dk evveli baktım serverlerin çogu banlanmış ve eski ipler geri gelmeye başlamıs gametracker düzeliyormu acaba arkadaşlar
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 682
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
gametracker hk.
bu anlamda eski günler gerimi geliyor oluyor serhat ?Serhat Öndeş yazdı: Pzr Haz 16, 2019 6:46 pmEvet genel bakım yapılır yapılan reportlar askıyaalınmak yerine ön sekmetlere alındı.MarkWeLL yazdı: Pzr Haz 16, 2019 6:44 pm gametrackere bakarken önceden çogunlukla bot serverlar yer almaktaydı 10 dk evveli baktım serverlerin çogu banlanmış ve eski ipler geri gelmeye başlamıs gametracker düzeliyormu acaba arkadaşlar
Linklerini gizle |
gametracker hk.
Şuan için evet ve buna bir kaç türk serverıda dahil oldu tabi onlar hakketiği için banlandı haksız rank rekabeti yerine daha düzgün sistem ve yeni modaratörler geldi. Ayrıca Türk düşmanı modaratörlerde men edildiğini gördüm.MarkWeLL yazdı: Pzr Haz 16, 2019 6:48 pmbu anlamda eski günler gerimi geliyor oluyor serhat ?Serhat Öndeş yazdı: Pzr Haz 16, 2019 6:46 pmEvet genel bakım yapılır yapılan reportlar askıyaalınmak yerine ön sekmetlere alındı.MarkWeLL yazdı: Pzr Haz 16, 2019 6:44 pm gametrackere bakarken önceden çogunlukla bot serverlar yer almaktaydı 10 dk evveli baktım serverlerin çogu banlanmış ve eski ipler geri gelmeye başlamıs gametracker düzeliyormu acaba arkadaşlar
Linklerini gizle |
gametracker hk.
Ayrıca Gametracker haksız banlanmış kişiler düzgün ve kaliteli konu açarlar ise ban kaldırabilir. Bence herşey yerli yerine oturdu gibi.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.144
- Clan İsmi: BLacK MasK Bas
gametracker hk.
@Serhat Öndeş ban yemiş server rankim ticket açtım ama 1 hafta oldu herhangi bir düzelme olmadı ya sonuç alabilirmiyim sence
Linklerini gizle |
gametracker hk.
Konu düzgün ise neden olmasın rica etsem açtığınız bildirimi atarmısınız doğruluğunu kontrol ediyim.CycL0Ne yazdı: Pzr Haz 16, 2019 6:59 pm @Serhat Öndeş ban yemiş server rankim ticket açtım ama 1 hafta oldu herhangi bir düzelme olmadı ya sonuç alabilirmiyim sence
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
gametracker hk.
Nedir bu gt aşkıMarkWeLL yazdı: Pzr Haz 16, 2019 6:44 pm gametrackere bakarken önceden çogunlukla bot serverlar yer almaktaydı 10 dk evveli baktım serverlerin çogu banlanmış ve eski ipler geri gelmeye başlamıs gametracker düzeliyormu acaba arkadaşlar
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.144
- Clan İsmi: BLacK MasK Bas
gametracker hk.
Game: Counter-strike 1.6
Server name: BLacK MasK Basebuilder ServeR [Efsane] [Bol yetki]
IP: 213.238.173.68
Join Port: 27015
Query Port: 27015
Hello. This server has been detected to report fake or idle clients and it is not eligible to be ranked.
I dont understand why I have this problem, because it isnt real information really. Please check please. Thank you
@Serhat Öndeş bunu yazmıştım hatta 10 gün olmuş
Hello. This server has been detected to report fake or idle clients and it is not eligible to be ranked.
I dont understand why I have this problem, because it isnt real information really. Please check please. Thank you
Linklerini gizle |
gametracker hk.
Konu doğru server ismini bu şekilde bırakın ban kalkana kadar güncellemeyin. Tek sorun ek not düşmeniz ek not düşüldüğü zaman bakmazlar bakmayı bırakın okumazlar bilene. İnşallah açılır.CycL0Ne yazdı: Pzr Haz 16, 2019 7:09 pm Joined: Apr 04, 2019
Linklerini gizle |