Merhabalar eskiden gametracker ban açtırma konusu vardı o konuyu şuan bulamıyorum ban açtırma sistemimi değişti ? @PaZee@Taha Demirbaş[@Bilinmeyen Etiket] gametracker odaklı çalışma yapacağız banı açtırabilirsek.
@Taha Demirbaş ömer bey gametracker tarzında bir proje yapsa çok tutacaktır. tüm serverlerdede bakımda yapılan o say reklam mesajı geçse örnek veriyorum csdtracker.com alan adıyla yapılabilir bu proje baya tutacaktır. yurtdışından serverlerde bu projeye katılacağını düşünüyorum.
tengrijail yazdı: Prş Şub 22, 2018 2:08 pm
@Taha Demirbaş ömer bey gametracker tarzında bir proje yapsa çok tutacaktır. tüm serverlerdede bakımda yapılan o say reklam mesajı geçse örnek veriyorum csdtracker.com alan adıyla yapılabilir bu proje baya tutacaktır. yurtdışından serverlerde bu projeye katılacağını düşünüyorum.
Aslına bakarsanız biz biraz araştırma yaptık ve bizimde açma planımız vardı fakat şunu gördük bu tip siteleri açan çok var. Rus arkadaşlar açmış baya GT benzeri site bizde rafa kaldırdık. Yani biz yeterli destek göreceğini sanmıyoruz ve boşa uğraş gibi duruyor ama CSDurağı uğraşırsa belki olabilir ama CSD kavga artacağı için tercih etmeyebilir..
tengrijail yazdı: Prş Şub 22, 2018 2:08 pm
Öyle birşey olması kavgaya olmasina sebep olabilir ve moderatorlerin her yere yetisebilecegini sanmıyorum.