Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Gametracker BAN

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
vburakustunel

Gametracker BAN

Mesaj gönderen vburakustunel »

Benimde aynı sorunum var banı kaldıramadım [cs66.com]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bestcore

Gametracker BAN

Mesaj gönderen bestcore »

Oyuncular sanırım 12 saatin üzerinde afk bırakırsa, gametracker üzerinden ban yeniliyor. 12 saat dediğim olay, gametrackerde oyuncunun sağ tarafında beliren saattir. Bu saat 12yi geçtikten sonra oyuncuyu 5 dakika banlamazsanız ban yiyorsunuz. Eğer ban yediyseniz, talep açıp beklemeniz gerekiyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Nejat Doğan
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Clan İsmi: Jesus Christ

Gametracker BAN

Mesaj gönderen Nejat Doğan »

Gametracker banınızı kusurlu görmüyorum. Çünkü sunucunuzda sabah'dan akşama kadar eski gmail adresi ile alınmış vdslerle tag alıp afk atıyorsunuz gametracker kasıyorsunuz. sonra birinciyiz filan vs, Gametracker ban kaldırmak için gametracker forumunda konu açabilirsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Imsomniagaming

Gametracker BAN

Mesaj gönderen Imsomniagaming »

VDS ile afk atıyorsak ts3 adresimiz neden 40 kişi ve kıskançlıktan ve çekememezlikten dolayı bu lafı demeniz hata Çünkü bizim serverimize göre belirli başlı kurallarımız mevcut konu başındada anlattım. Gece afk atan kişilerin isimleri her gün düzenli olarak alınır ve puan eklenir bu puanlar ile
Bot Kumandası - 500 Puan ( 1 AYLIK )
Şifresiz Giriş - 750 Puan ( 1 AYLIK )
Talk Power [The Kinq Üzerinde Durursunuz] - 1000 Puan ( 1 AYLIK )
Özel Açılır İsteğe Bağlı - 2000 Puan ( 1 AYLIK )
Özel Perm - 2500 Puan ( 1 AYLIK )
+1 Yetki Yükselimi - 3000 Puan
Mega Paket - 4000 Puan
bunları vermekteyiz yani puan sistemi mevcut birazcık beyniniz çalışsa idi ve laf atmadan önce teamspeak3 adresimize gelip sorsaydınız herkes anlatırdı.Yok Vds çekecez yok servere sokacaz bununla uğraşacaksam niye servere para vereyim 1. olunca nolacak yani :) kimseye oyun oynatmam full bot atar 1 kişiyi servere sokmam direk 1. olsun o zaman mantıksız düşününce böyle oluyor demek ki.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

BoSs*
Clan İsmi: PatronClan

Gametracker BAN

Mesaj gönderen BoSs* »

Imsomniagaming yazdı: Prş May 27, 2021 8:29 pm Merhabalar öncelikle cs40.csduragi.com'un sahibiyim. Gametracker üstünden 24.05.2021 tarihinde ban yedik ve sebebini bilmiyorum. Kaldırmak için talep attım ve yeni hesap açıp oradanda denedik talep otomatik silindi bunun kaldırmanın bir yolu var mı bot vesaire diye yazıyor fakat serverde afk attırarak puan veriyoruz ve puanlarla ödüller veriyoruz bu sayede afk attırıyoruz oyuncularımıza yani diğer klanlarda afk atıyor sadece biz mi yedik bilmiyorum.
ts3 gelirseniz yardımcı ola bılırım ts3 : alcatraz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ARZ*
Clan İsmi: MRPatron GaminG

Gametracker BAN

Mesaj gönderen ARZ* »

Gametracker sunucunuzdaki hareketsiz oyuncuları (afk olanlar) bot olarak algılıyor ve ban atıyor. Banınızı kalksada bu durumun tekrarlanması muhtemeldir. Yani kaldırsanızda tekrar yiyeceksiniz csd sunucularında öyle ki bazı sunucular 3-4 yıldır banları kalıcı bir şekilde kalkmıyor. Birazda şans meselesi, iyi forumlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Nejat Doğan
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Clan İsmi: Jesus Christ

Gametracker BAN

Mesaj gönderen Nejat Doğan »

Imsomniagaming yazdı: Prş May 27, 2021 10:06 pm VDS ile afk atıyorsak ts3 adresimiz neden 40 kişi ve kıskançlıktan ve çekememezlikten dolayı bu lafı demeniz hata Çünkü bizim serverimize göre belirli başlı kurallarımız mevcut konu başındada anlattım. Gece afk atan kişilerin isimleri her gün düzenli olarak alınır ve puan eklenir bu puanlar ile
Bot Kumandası - 500 Puan ( 1 AYLIK )
Şifresiz Giriş - 750 Puan ( 1 AYLIK )
Talk Power [The Kinq Üzerinde Durursunuz] - 1000 Puan ( 1 AYLIK )
Özel Açılır İsteğe Bağlı - 2000 Puan ( 1 AYLIK )
Özel Perm - 2500 Puan ( 1 AYLIK )
+1 Yetki Yükselimi - 3000 Puan
Mega Paket - 4000 Puan
bunları vermekteyiz yani puan sistemi mevcut birazcık beyniniz çalışsa idi ve laf atmadan önce teamspeak3 adresimize gelip sorsaydınız herkes anlatırdı.Yok Vds çekecez yok servere sokacaz bununla uğraşacaksam niye servere para vereyim 1. olunca nolacak yani :) kimseye oyun oynatmam full bot atar 1 kişiyi servere sokmam direk 1. olsun o zaman mantıksız düşününce böyle oluyor demek ki.
istersen sunucu ver banane 😉 vds hem cs hem ts girilmiyor mu sjajajaja 1.ci olmayı göze almıyorsan gametracker banı kaldırmana gerek yok. gametracker boş zaten sunucunuz kaliteli olursa daima dolacaktır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

JB[EREN]JB

Gametracker BAN

Mesaj gönderen JB[EREN]JB »

Gametracker gördüğüm en saçma platform. Benim başka bir oyunda sunucum var adam sunucusuna 20 tane bot atıyor ve bu botlar bariz bir şekilde belli. Gametracker'a şikayet ediyorum ama ban hiçbir şekilde yemiyor. Bu olay counter strike 1.6 Türkiye'ye özel bir durum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
İletişim:

Gametracker BAN

Mesaj gönderen Serhat Öndeş »

JB[EREN]JB yazdı: Pzr May 30, 2021 2:07 pm Gametracker gördüğüm en saçma platform. Benim başka bir oyunda sunucum var adam sunucusuna 20 tane bot atıyor ve bu botlar bariz bir şekilde belli. Gametracker'a şikayet ediyorum ama ban hiçbir şekilde yemiyor. Bu olay counter strike 1.6 Türkiye'ye özel bir durum.
Bu yanlış bir bilgi, kullanıcılara yanlış bilgi vermeden önce GameTracker kurallarını iyice okuyup anlamanızı tavsiye ederim. GameTracker global bir hizmet sunmaktadır. Herhangi bir ülke ayırt etmeksizin, gelen şikayetin yoğunluğuna göre işlem yapmaktadır. Ayrıca şunu da bildirmek isterim, bizim sunucuları asıl şikayet eden kişiler bizim sunucular, zamanında teleportlarını hepsi görüyordum ve bazen inanmakta güçlü çekiyordum. Örnek csduragındaki a gaming, klan oyuncularına gt üzerinden kayıt açtırıp csdurağındaki c gamingi reportluyorlar ve böyle buna benzer bir sürü report mevcut. Bahsetmek istediğim Gt adminler hiç bir ülke yada lokasyon farketmeden, gelen şikayetin report sayısına göre ve uygunluğuna göre işlem gerçekleştiriyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

JB[EREN]JB

Gametracker BAN

Mesaj gönderen JB[EREN]JB »

Serhat Öndeş yazdı: Pzr May 30, 2021 2:31 pm
JB[EREN]JB yazdı: Pzr May 30, 2021 2:07 pm Gametracker gördüğüm en saçma platform. Benim başka bir oyunda sunucum var adam sunucusuna 20 tane bot atıyor ve bu botlar bariz bir şekilde belli. Gametracker'a şikayet ediyorum ama ban hiçbir şekilde yemiyor. Bu olay counter strike 1.6 Türkiye'ye özel bir durum.
Bu yanlış bir bilgi, kullanıcılara yanlış bilgi vermeden önce GameTracker kurallarını iyice okuyup anlamanızı tavsiye ederim. GameTracker global bir hizmet sunmaktadır. Herhangi bir ülke ayırt etmeksizin, gelen şikayetin yoğunluğuna göre işlem yapmaktadır. Ayrıca şunu da bildirmek isterim, bizim sunucuları asıl şikayet eden kişiler bizim sunucular, zamanında teleportlarını hepsi görüyordum ve bazen inanmakta güçlü çekiyordum. Örnek csduragındaki a gaming, klan oyuncularına gt üzerinden kayıt açtırıp csdurağındaki c gamingi reportluyorlar ve böyle buna benzer bir sürü report mevcut. Bahsetmek istediğim Gt adminler hiç bir ülke yada lokasyon farketmeden, gelen şikayetin report sayısına göre ve uygunluğuna göre işlem gerçekleştiriyor.
Garry's Mod'da böyle bir durum söz konusu değil. Adam bot atıyor şikayet ediyoruz 3 kişi hala ban yemiyor?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala