Cs 1.6 Furien Mod Hakkında Yardım!
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 269
Arkadaşlar Furien Modda Tnin Hızını Çok Hızlı Olması için cl_forwardspeed cl_sidespeed ve cl_backspeed kaç olmalı? çok lazım!

Link: | |
Linklerini gizle |
Onu furien eklentilerinden ayarlamanız gerekmiyor mu? Furien hakkında hiçbir fikrim yok onuda belirteyim.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 269
@YeK'-ta işte kaç yapcağımı bilmiyorum hızları çok kötü
Linklerini gizle |
aslında cl_sidespeed ' lerin falan bir sınırı yok. istediğiniz değeri girebilirsiniz. Normalde Bu değerleri ne kadar fazla yaparsanız o kadar hızlı koşarsınız. Ancak oyun içerisinde bulunan bir sınırlama var. O sınır 300 belirlendiyse siz 300 ' lük hızdan daha hızlı koşamazsınız. Bu değeri plugin içerisindenJoseFine yazdı:Arkadaşlar Furien Modda Tnin Hızını Çok Hızlı Olması için cl_forwardspeed cl_sidespeed ve cl_backspeed kaç olmalı? çok lazım!
set_user_maxspeed(id, Max'imumHızDeğeri ) komutuyla değiştirebilirsiniz

Linklerini gizle |
Bu değeri girdikten sonra oyuncuların consol ' una cl_sidespeed ... olan ayarlarıda bu max hız değerine eşitlemelisin
Linklerini gizle |
-
Oyunda belirli miktarda hız herkeste vardır. Arttırıp azaltmak için eklentiyle ulaşabilirsiniz oyuncu verdiğiniz hızı ileri geri cl_forwardspeed gibi bağzı komutlarla arttırabilirler fakat bunu istediği kadar arttırabilir fakat oyuncuya bu hız verilmedikten sonra hızlı gidemez. Attığım eklentide bu hız verilip oyuncunun speed ayarlarını verilen hız miktarında öldüğünde respawnlandığında bozuksa eğer değiştirir ve hızlı gider. Hız ayarını ayarlarken 2 ayarıda aynı değerde tutmanız gerekmektedir. verilen_hiz değeride float şeklinde yazılmalıdır. 850.0 gibi..
Furien hız sıkıntınızı bu şekilde çözebilirsiniz.
Kod: Tümünü seç
#define verilen_hiz 850.0
gidilecek_hiz "850"
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |