Fikir Danısıcağım
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 155
Fikir Danısıcağım
Selamun Aleyküm Hayırlı Aksamlar Beyler serverim var yalnız hangi modu kurayım karar veremedim sizce jailmi , promu , zombiemi kurayım ? fikirleri alayımm simdiden teşekkür ederim
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Fikir Danısıcağım
Zamanın yoksa bhop kur. 88i bırakıyorum bu hafta. Oyuncuları bhop a alışmış. Vakit ayıramıyorum kendi kendine yürüyor.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 469
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: TeamTR Gaminq
- İletişim:
Fikir Danısıcağım
Jail : Emek Gerektirir emek derken şöyle afk attmakta bir emektir şöyle o adamı bulmak zor afk attırmak ayrı zor nedeni şu dönemde daha zor okullar nedeni ile eğer gerçekten gt oynamak istiyorsan jail kurabilirsin ama sağlam bir ekip bulman lazım ve daima başlarında durman lazım sen yoksan onlarda yok.
Pro : Yaş ortalamanı yüksek tutman lazım en az 18 yaşında alman lazım 16 yaşında 21 yaşından olgun insanlarda var orası ayrı hem kafan daha rahat olur plugindir eklentidir çok fazla uğraşmassın ön ip alırsan birde yönlendirme çekersen sağlam ekip ile sağlam bir yol katedersin.
Deathrun gibi modları hiç kullanmadım.
Pro : Yaş ortalamanı yüksek tutman lazım en az 18 yaşında alman lazım 16 yaşında 21 yaşından olgun insanlarda var orası ayrı hem kafan daha rahat olur plugindir eklentidir çok fazla uğraşmassın ön ip alırsan birde yönlendirme çekersen sağlam ekip ile sağlam bir yol katedersin.
Deathrun gibi modları hiç kullanmadım.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.162
- Clan İsmi: [F]arzet [K]i`
Fikir Danısıcağım
Aleyküm selam sanada hayırlı akşamlar. İp adresiniz nedir ona göre yorum yapayım?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Fikir Danısıcağım
şu sıralar tutabilecek mod zombie escape ve biohazard olabilir fakat çoklu dil ve yeni gelişmiş plugin kullanmalısın ayrıca ilk 2 veya 3 ay sabretmelisin ki userlar alışsın.
Linklerini gizle |
-
Fikir Danısıcağım
30-40 arası ip alıp escape kurarsan tutar diye düşünüyorum. Ben panelde 400tl ile 30-35 arası bekliyorum 

Linklerini gizle |
-
Fikir Danısıcağım
Hocam ip blogum cs108.csduragi.comhpx' yazdı:Aleyküm selam sanada hayırlı akşamlar. İp adresiniz nedir ona göre yorum yapayım?
Linklerini gizle |
-
Fikir Danısıcağım
Öyle düşünüyorm zaten escape modumda var ama atması cok zor beaENESIZM yazdı:şu sıralar tutabilecek mod zombie escape ve biohazard olabilir fakat çoklu dil ve yeni gelişmiş plugin kullanmalısın ayrıca ilk 2 veya 3 ay sabretmelisin ki userlar alışsın.

Linklerini gizle |