Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Eski Tip Jailbreak Server

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
cartelgaming

Mesaj gönderen cartelgaming »

Merhaba, iyi forumlar. Server açıcam jailbreak ama çok kararsızım eski tip server şuan pek yok. Eski tip jailbreak açmalı mıyım, tutar mı? Ve ne tür pluginler yüklemeliyim. Aslında eski tip açma nedenim, komutçuların bir türlü komut verememesi, sadece godlu ellerde düzgün oyun oynatabilmesi, herkesin sağa sola redbull basıp deli gibi kaçması çok saçma geliyor. Ayriyeten yönetim ekibi arıyorum serverle ilgilenecek +18 mikrofonlu. İletişim;

Teamspeak3 Adres: Jamaika.klani.net

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
cartelgaming

Düşüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
Server Ip/DNS: 213.238.173.18
Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
İletişim:

Mesaj gönderen oCezaMelegi »

cartelgaming yazdı: Cmt Nis 11, 2020 3:21 pm Merhaba, iyi forumlar. Server açıcam jailbreak ama çok kararsızım eski tip server şuan pek yok. Eski tip jailbreak açmalı mıyım, tutar mı? Ve ne tür pluginler yüklemeliyim. Aslında eski tip açma nedenim, komutçuların bir türlü komut verememesi, sadece godlu ellerde düzgün oyun oynatabilmesi, herkesin sağa sola redbull basıp deli gibi kaçması çok saçma geliyor. Ayriyeten yönetim ekibi arıyorum serverle ilgilenecek +18 mikrofonlu. İletişim;

Teamspeak3 Adres: Jamaika.klani.net
Valla ben 100 arkasından bir server açtım pro pub kurdum 1 hafta baktım gelen giden yok jail kurdum baktım yine gelen giden fazla yok çünkü oturmus bır yonetım ekıbım yok kımseye de guven olmuyor bu zamanda ne yapsam bılmıyorum oyle duruyor. Sunu gozlemledım gelen adamlar dırek redbull basıyor cift zıplama yok mu dıye soruyor ama boyle olunca da kz lzr 2 zıplamayla bitiyor eskıden 40 dk süren map suan 20 dk sürüyor herkes isyan atıyor kalanlardan 2 kısıyle deve cuce oynanıyor. Çok zor bir konu bu yani. Ha diyince olmuyor onu anladım şuan deneme aşamasındayım ben bakıcam.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
cartelgaming

Deniyecez bakalım. Teşekkürler yorumun için. Başarılar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
cartelgaming

Güncel

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Kaan874
Server Ip/DNS: cs49.csduragi.com
Clan İsmi: WildFire

Mesaj gönderen Kaan874 »

Benim şuan jailbreak serverim var doluluk konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum ama çok olay oluyor sağlam yönetim ekibi lazım başarılar dilerim şimdiden

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

PILAVYER

Mesaj gönderen PILAVYER »

Ben 37'ye eski tip jailbreak açtım, eski tip server arayan gelip katılabilir maçlar falan da atıyoruz :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Yinzy

Mesaj gönderen Yinzy »

Merhaba, Eski Tip Jailbreak Sunucularında Oynamayı Severiz. Sağlam Bir Yönetim Ekibiyle Üstesinden Gelirsiniz. Online sıkıntısı olcağını düşünmüyorum fakat olayların fazla olma ihtamiline karşı yönetim ekibinizin tetikte olması gerekir :? Kolay Gelsin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala