SW doluluk oranında epey azalma var
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 23
arkadaşlar sw lerin doluluk oranı epey düştü bizde yeniyiz 2 aydir sw yi dolduramıyoz 15 20 kişilik ekibimiz var fakat d2 aciyoz sadece 15 kişi oynuoz dişardan adam gelmiyo long acınca geliyo tekrar d2 dönüyoz cıkıyolar buna bi çözüm yokmu bu böle gitmez ki
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
Baya Csgo gidenler var en buyuk etkı ve oyunu bırakanlarda arttı.
Linklerini gizle |
-
Siz adamları serverde tutmak icin ne yapıyorsunuz peki onun da etkisi vardır
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs84.csduragi.com
- Clan İsmi: TeamTR
Kardes biraz kalite olmadimi dolu olmasini istiyosan galiba csd de 300 tl vererek serverini doldurabiliyorsunmuratasan yazdı:arkadaşlar sw lerin doluluk oranı epey düştü bizde yeniyiz 2 aydir sw yi dolduramıyoz 15 20 kişilik ekibimiz var fakat d2 aciyoz sadece 15 kişi oynuoz dişardan adam gelmiyo long acınca geliyo tekrar d2 dönüyoz cıkıyolar buna bi çözüm yokmu bu böle gitmez ki
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
Parayla Hiç Bir Alakası yok 84. İpdeyim Serverim Gece Gündüz 32 Jaildeyim Birde Ve Dünya 1. Yanlış Anlamayın Tanıtım Yapmıyorum Sadece Parayla Bir Alakası Olmadıgını Söylüyorum Userler Kalite İster Eğlenmek İster Eğer Gelen Userleri Eğlendirebiliyorsan O Adamlar Senin Serverine Hergün Belli Başlı Saatlerde Gelir Eğlendiremezsen 5 Dk Durur Çıkar Gider Düşme Felanda Yok Bayram Geldiği İçin Normaldir Bu 1 Ay Sonra Doluluk Oranı Ciddi Anlamda Artar Bence.
Linklerini gizle |
Bizim ekibimiz az kişiden oluşmakta. Bu gün ve birkaç gündür bakıyorum server ortalaması 23 kişi denilebilir. 27-30 'a kadar yolu var. biraz bu durum size bağlı
Linklerini gizle |
-
cs bitiyor bence yavaştan bi 5 yıl daha ömrü var csd olmasa çoktan bitmişti türkiyede
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS48.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: ColdFire
- İletişim:
ip ile alakası yok arka iplerdeyiz 25i rahat görüyoruzmuratasan yazdı:arkadaşlar sw lerin doluluk oranı epey düştü bizde yeniyiz 2 aydir sw yi dolduramıyoz 15 20 kişilik ekibimiz var fakat d2 aciyoz sadece 15 kişi oynuoz dişardan adam gelmiyo long acınca geliyo tekrar d2 dönüyoz cıkıyolar buna bi çözüm yokmu bu böle gitmez ki
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: STH Gaming
- İletişim:
Beyler arkadas hakli paraylada alakasi yok benim serverimde bile cogu oyuncu csgo yoneldi zayen csd nin bile artik cogu serveri dolu dil kaliteylede alakasi yok bunun csd nin butun serverleri kaliteli sen eklentiyle güzellestirirsin ama cogu server ayni cunku eskisi gibi kendine ozel eklenti yapip kullanamiyosun baska sunucu kendine ozel eklentiyi gördümü hemen istekte bulunup yaptiriyor ve jaille pro sw leri bir tutup burda dunya 1ciligi reklami yapmanda cok sacma cunku pro swlerin cogunda oyuncu kitlesi düşük bi seviyede ve bu gecen yil yasanmamis bi durum benim bile kendi sunucum var ama csgo oynuyorum cogu zaman cunku csgo artik iyice yayginlasmaya basladi nedemek istedigimi gecen sene ve ondan onceki sene oyuncu kitlesini bilenler anlamistir. Ama cs 1.6 suan csd en cok oyuncu kitlesine sahip bunuda bilin.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs.mrgaming.org
- Clan İsmi: MR Gaming
- İletişim:
Sadece senin sunucunda değil; sadece csdurağında da değil, diğer hosting firmalarında da oyuncu azalmış durumda.
Cs go şu dönemde çok da ağır bir oyun değil. 500-600 TL lik kasalarda bile low ayarlarda 90-100 fps ile oynayabiliyorsun.
Herkes cs go ya mı gitti hayır, bir kısmı da csyi bırakan tayfa. Şahsen ben ikisini de oynamıyorum birkaç aydır.
Ömer beyden cs go sunucuları bekliyoruz. O zaman oyuncu artışı ciddi anlamda olur, ama tabi cs go sunucularında.
Anlayacağın cs 1.6 ölmüş gömmeyi unutmuşlar hesabı. Birkaç sene daha sürünerek devam eder ardından half life gibi tek tük sunucusu kalır düşüncesindeyim.
Cs go şu dönemde çok da ağır bir oyun değil. 500-600 TL lik kasalarda bile low ayarlarda 90-100 fps ile oynayabiliyorsun.
Herkes cs go ya mı gitti hayır, bir kısmı da csyi bırakan tayfa. Şahsen ben ikisini de oynamıyorum birkaç aydır.
Ömer beyden cs go sunucuları bekliyoruz. O zaman oyuncu artışı ciddi anlamda olur, ama tabi cs go sunucularında.
Anlayacağın cs 1.6 ölmüş gömmeyi unutmuşlar hesabı. Birkaç sene daha sürünerek devam eder ardından half life gibi tek tük sunucusu kalır düşüncesindeyim.
Linklerini gizle |