d2 den baska map oynanmiyor yönlendirmeli
Moderatör: Moderatörler
-
gramuz123
Konu Sahibi - Mesajlar: 325
- Server Ip/DNS: cs8.csduragi.com
[@Bilinmeyen Etiket] ömer bey bazi serverlere bakiyorum ilk ipler en yakin iplerde dahil bana istedigi maplerde hep 28 üstüler ve 1 2 tane adminleri var biz 15 adminiz serverde cs16.csduragi.com ilk ip üstelik ama d2 den baska map oynanmiyor üstelik servere girerken 3 saniyelik bi banner yukluyor o kadar baska bir şey yok ama hep dust2 oynuyoruz mirage acayim kimse gelmiyor inferno acayim gelmiyor dust aciyorum gelmiyor dustyaztec aciyorum normal aztec aciyorum ama hep normal olarak 8e8 9a9 kaliyoruz ve 1 kisi geliyorsa 1 kisi cikiyor hemen oyuncu satin almiyorum bende biliyorum ama d2 actigim anda bi anda server 32/32 oluyor 25 e dussede geri cikiyor geri ama farkli maplerde server dolmuyor ilk ip daha cok dolar bildigim kadariyla isterseniz test edebiliriz burdaysaniz
mümkünse bilgisi olmayan yazmasa arkadaşlar konuyu baska yere taşimasak [@Bilinmeyen Etiket] ilgilenecektir elbet
mümkünse bilgisi olmayan yazmasa arkadaşlar konuyu baska yere taşimasak [@Bilinmeyen Etiket] ilgilenecektir elbet
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
Tasarimci v2
Yönlendirmede sorun yok. Oyuncuyu tutmak sizin elinizde. Takıldığım sunucunda yönlendirmesi var fakat her açtığımız mapta oyuncu da bir problem yaşamıyoruz. Serverinize kurduğunuz eklenti varsa düzenleyip ilgi çekici hale getirebilirsiniz.
| Linklerini gizle |
-
Ömer TELLİ
Yönetici - Mesajlar: 5465
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Server 25 kişi ice açık, 0 admin, 0 clan oyuncusu.
Bunun dısında sabahları aim_map vs gibi mapler açılmakta.
Bu şekilde bir yere varamazsınız malesef.
Yönlendirmeler sorunsuz olarak çalışmaktadır
Bunun dısında sabahları aim_map vs gibi mapler açılmakta.
Bu şekilde bir yere varamazsınız malesef.
Yönlendirmeler sorunsuz olarak çalışmaktadır
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
gramuz123
Dogrudur omer telli peki dunki loglara bakma gibi sansiniz varmi ? Farkli mapde oyun oynuyoruz ve gelen oyuncularin nerdeyse hepsi ya jail soruyor yada zm sonra disconet atiyorlar yonlendirme calismasina calisiyor ama hepmi jailciler gelir
simdi zaten aklimda bi plan var bu pazar ekibimin hepsini 16 ya alicam insallah otutturucaz jailciler gelmese servere cok iyi
yapicak bisiy yok bi sekilde oturtucagiz 16 yi proya
iyi forumlar herkeze
| Linklerini gizle |
-
masquerade
- Clan İsmi: Masquerade
dostum söyle diyim sana kusura bakma ama yarım saate yakın serverdeyim ana katan bacı katan ne var sövdüler nickim coqqeR loglardan da bakabilirsin sovenlere küfür ettikleri için millet cıkıyor adminde yok zaten tekrar kusura bakma ama serverin d2 iken dolduguna sükretmen lazım
)
| Linklerini gizle |
-
gramuz123
kardeşim bizim ekibimiz oraya girmiyor dogru ama server dolmadigi icin girmiyor 2 tane adminiz suan serverde kufur daha yazismalari gormedm ama d2 actm omer telli dedigi andan beri ice acik diye en baba 23 u gordu sonra tek tek cıkmaya basladilar tek tek bi anda degil ama baska en yakin ip li yonlendirmeli serverlere girdim adminleri kontrol ettim ordada 2 admin var baska kimse yok ama fix orda 23 24 e inince 32 oluyor bi anda serverleri hangi map olursa olsun dust inferno kabul soyleyim ip leride biri cs14 biri cs17. 22 ye dustugu anda 32 oluyor bi anda ama bizde boyle bisiy yok 30 dk dir 2 admin serverle ilgileniyoruz 15 16 kisi oynuyoruz 1 adam dahi giriyorsa 1 kisi hemen cikiyor sanki baska bisiy var atiyor hemen birini biri gelince
| Linklerini gizle |
-
erdemns
- Clan İsmi: İstanBull's
Cs17 ortağıyım serverında sürekli online admin şart kardeşim paraya bakmıyacaksın gerekirse ücretsiz yetki vericeksin serverında tam pro uyumlu olucak örnek oto awp yasaklı olucakgramuz123 yazdı:kardeşim bizim ekibimiz oraya girmiyor dogru ama server dolmadigi icin girmiyor 2 tane adminiz suan serverde kufur daha yazismalari gormedm ama d2 actm omer telli dedigi andan beri ice acik diye en baba 23 u gordu sonra tek tek cıkmaya basladilar tek tek bi anda degil ama baska en yakin ip li yonlendirmeli serverlere girdim adminleri kontrol ettim ordada 2 admin var baska kimse yok ama fix orda 23 24 e inince 32 oluyor bi anda serverleri hangi map olursa olsun dust inferno kabul soyleyim ip leride biri cs14 biri cs17. 22 ye dustugu anda 32 oluyor bi anda ama bizde boyle bisiy yok 30 dk dir 2 admin serverle ilgileniyoruz 15 16 kisi oynuyoruz 1 adam dahi giriyorsa 1 kisi hemen cikiyor sanki baska bisiy var atiyor hemen birini biri gelince
| Linklerini gizle |
Serverinizde admininz yok ise plugin destekli yönetim sağlayabilirsiniz. cs142 admin yokkende kendi kendini yönetebilmekte mesala. Küfür edenler banlanıyor wallhacklılar zaten giremiyor. Cfg lerin bile %70'i oyuna giremiyor.
Sağlam bir kadro oluşturman gerekir.
Sağlam bir kadro oluşturman gerekir.
| Linklerini gizle |
-
rukA
- Server Ip/DNS: cs.mrgaming.org
- Clan İsmi: MR Gaming
- İletişim:
Yönlendirme ile gelen oyuncuların jailci, zombici olması çok normal çünkü sadece non steam kullanan oyuncular yönlendirilir. Non steam kullanan oyuncuların büyük bir kısmı da bu kesimden oluştuğu için öyle oluyor.
Başka sunucuda 23 bizde 15 diye karşılaştırma yapma şöyle örnek vereyim, bizim sunucuda klanda bulunmayıp sürekli bizde oynayan birsürü adam var. Yani sunucudaki herkes yönlendirme ile gelmiyor. Sunucunu sevdireceksin.
Başka sunucuda 23 bizde 15 diye karşılaştırma yapma şöyle örnek vereyim, bizim sunucuda klanda bulunmayıp sürekli bizde oynayan birsürü adam var. Yani sunucudaki herkes yönlendirme ile gelmiyor. Sunucunu sevdireceksin.
| Linklerini gizle |
Ayrıca @rukA gibi sana sabahları admin olmuyor, sabah 5 te online olsana diyebilecek birisi lazım. Cidden, sabahları ben olmasam ciddi bi oyuncu kaybı yaşanabiliyor. Adam bana sesleniyor, alt tabta olduğum için pek bakamıyorum, bi bakıyorum adam çıkmış gitmiş pro.CSD ye.
| Linklerini gizle |