deathmatch ffA hakkında
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 682
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
deathmatch ffA hakkında
prefix_de.cfg içerisinden humans_join_teamın değerini T olarak değiştirip de_ haritalarında tekrar kontrol eder misin?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
- İletişim:
deathmatch ffA hakkında
Siz CT olsun istiyorsunuz ben T demişim kusuruma bakmayın. Orayı CT olarak ayarlayıp başka yerlerdeki ayarları kapattığın taktirde herkes tek takımda toplanması gerekli. Veyahut Taha'nın eklentisini dahi kursanız gene aynı sonuç olur. Eğer olmuyorsa bir yerde yanlış yapıyorsunuzdur.
Linklerini gizle |
-
deathmatch ffA hakkında
@emirakpinar Aradıgım nokta herkesın bı takımda toplanması fakat herşeyı yapıyom kodları amxx cfg içerisinde kaydedıyorum yok ruscam fazla yok mod kısımlarına bakıyorum orda ffa enable-1 olarak aktıf fakat fayda etmıyor map degiştiriyom halen aynı durumda
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
deathmatch ffA hakkında
Parça parça gidelim. FFA herkes tek demek aktifse şuanda herkes birbirine vurabiliyordur. Taha CSDM konusunda daha tecrübeli olduğu için onun attığı eklentiden yola çıkalım. Attığı eklentiyi kurdunuz ve cvar ayarları bu şekilde mi?
amx_cvar tjm_join_team "2"
Linklerini gizle |
deathmatch ffA hakkında
Panelde kurulu olan DM eklentilerinin FFA modu var fakat dm.csduragi.com gibi değildir, bildiğimiz FFA şeklindedir. ChallengeArea turnuvaları zamanında oyuncular için DM sunucusu arıyorduk. Bende Ömer TELLİ ile görüşüp dm.csduragi.com sunucusunun kurulumunu tamamen bana vermesini rica ettim, oda oyuncuların isteği doğrultusunda bana verdi. dm.csd her ne kadar CSDuragi sunucusu olsa da özel bir sunucudur, eklentileri özeldir.
Tek takım olayını FFA açıp autoteambalance ve limitteams değerlerini 0 a çekerek yaparsınız. Daha sonra autojoin kullanırsınız.
Tek takım olayını FFA açıp autoteambalance ve limitteams değerlerini 0 a çekerek yaparsınız. Daha sonra autojoin kullanırsınız.
Linklerini gizle |
-
deathmatch ffA hakkında
@Yek'-ta Öncelikle Teşk Ederim fakat bütün ugraşlar sonucu tek takım halınde toplayamıyorum ffa modu panelden aktıf daha sonra autojoin e gelirsek o ayarlama kodunu nerden bulacagız ?
Linklerini gizle |
-
deathmatch ffA hakkında
uzun ugraşlar sonucu hallettım arkadaşlar hepinize teşekkür ederim 

Linklerini gizle |
-
deathmatch ffA hakkında
@Yek'-ta @emirakpinar @Taha Demirbaş oyuncuları takım halinde topladım fakat bu seferde herkes ct Terörist kıyafetı giyinen yok nerde hata yaptım acaba ?
Linklerini gizle |