Csnin Modeli Hakkında
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1922
Csnin Modeli Hakkında
Bir tane model buldum onu normal cs modelleriyle değiştircem.
Cs modellerini panelde bulamadım isimleri ne acaba ?
Cs modellerini panelde bulamadım isimleri ne acaba ?
Link: | |
Linklerini gizle |
Csnin Modeli Hakkında
Bir dosyayı silip onun yerine başka bir model yükler isen oyundaki model değişmez. Model değişimini eklenti ile yapmalısın. Sanırım sunucun paintball mod, bu mod içerisinde oyuncu modeli değiştiren komutlar var mı? Var ise o komutlar üzerinden düzenleme yapman lazım. Yok ise oyuncuların modellerini değiştiren bir eklenti kurup bunu halledebilirsin.
Linklerini gizle |
-
Csnin Modeli Hakkında
Burda paintball modun player modeli var.Onunla değiştirdim.Değiştirdiğim modeli onun yerine yazdım.Ve panele yükledim yine birşey olmadı ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
Csnin Modeli Hakkında
" precache_model("models/player/paintballer/leet.mdl" "
Oyuncu modellerinin dosya yeri models/player/modelismi/modelismi.mdl şeklinde olur. Yani burası paintballer/paintballer.mdl olmalı.
Aynı şekilde " engfunc(EngFunc_SetModel, entCorpse, "models/player/paintballer/leet.mdl"); "
Oyuncu modellerinin dosya yeri models/player/modelismi/modelismi.mdl şeklinde olur. Yani burası paintballer/paintballer.mdl olmalı.
Aynı şekilde " engfunc(EngFunc_SetModel, entCorpse, "models/player/paintballer/leet.mdl"); "
Linklerini gizle |
-
-
-
Csnin Modeli Hakkında
Olmadı
" precache_model("models/player/leet_monuque/leet.mdl" "
Aynı şekilde " engfunc(EngFunc_SetModel, entCorpse, "models/player/leet_monuque/leet.mdl"); "
yazdım yine değişmedi şuan normal pro playerleri gibi işte onları istediğim modeli yapmak istiyorum olmuyor ama.
T nin playeri beyaz böyle.Değişmesl lazım @Yek'-ta
" precache_model("models/player/leet_monuque/leet.mdl" "
Aynı şekilde " engfunc(EngFunc_SetModel, entCorpse, "models/player/leet_monuque/leet.mdl"); "
yazdım yine değişmedi şuan normal pro playerleri gibi işte onları istediğim modeli yapmak istiyorum olmuyor ama.
T nin playeri beyaz böyle.Değişmesl lazım @Yek'-ta
Linklerini gizle |
Csnin Modeli Hakkında
Olmaz çünkü paintball modun model dosyası farklı. Model dosyasının içerisinde 8 farklı model var, skin sistemi ile çalışıyor. paintballer bu modun model dosyası. Bu modeli sma dan bir şekilde devre dışı edip yeni modelleri farklı bir eklenti ile halletmeniz lazım.
Linklerini gizle |
-