Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

csguard

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
aliyilmaz

csguard

Mesaj gönderen aliyilmaz »

arkadaslar selam kolay gelsın bı sorunla karsı karsıyayım hemen anlatmak ıstıyorum arkadaslar serverde ıken panel otomotık olarak bırılerıne ban atıyor ban atma seklı soyle : server adı (7 ban c.c.a){csguard] bu ne arkadaslar 7 rakamı dun 1 ıdı hep c.c.a nıcklı oyuncuya atıyor ama ben hıc gormedım bu oyuncuyu oyunda server kapanırsa gercekten arkadaslarıma cok mahcup olurum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

illegal
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Cs17.CsDuragi.CoM
Clan İsmi: IMPERIAL GAMING

csguard

Mesaj gönderen illegal »

@aliyilmaz Kardeşim C.c.a hile ismi olanı banlıor yada öle bi kelime geçeni muhtemelen Yetkililerinden Biri Serverdeki Adamların Adını Amx_nick Komutuyla c.c.a yapıyor oda otomatik panel ban yiyor .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
aliyilmaz

csguard

illegal yazdı:@aliyilmaz Kardeşim C.c.a hile ismi olanı banlıor yada öle bi kelime geçeni muhtemelen Yetkililerinden Biri Serverdeki Adamların Adını Amx_nick Komutuyla c.c.a yapıyor oda otomatik panel ban yiyor .
ya valla opengl engelleyı arıyorum cıkmyıor sacma sapan seyler serverı kapataacak dıy endıesem var

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

illegal
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

csguard

Mesaj gönderen illegal »

@aliyilmaz Kardeşim Serverin Hiçbişekilde Kapanmaz Hani Bi Plugin yüklersin sıkıntılı olur sw açılmaz kaldırırsın plugini düzelir yani başka türlü swnin kapanma olasılıgı yok bide oraya buraya saldırmazsan tabi :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
aliyilmaz

csguard

illegal yazdı:@aliyilmaz Kardeşim Serverin Hiçbişekilde Kapanmaz Hani Bi Plugin yüklersin sıkıntılı olur sw açılmaz kaldırırsın plugini düzelir yani başka türlü swnin kapanma olasılıgı yok bide oraya buraya saldırmazsan tabi :D
bakalım kardesımde anti aim veya anti hack kurulabiliyormu ömer telli izin verir mi acaba

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

illegal
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

csguard

Mesaj gönderen illegal »

@aliyilmaz Serverinin İpsi Nedir Eger Aylıgı 100 TL ise Ömer TELLİ ye ticket atıp wall aim hile koruması yaptırabilirsiniz swnize

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala