Sunucuda hazır halde gelen csf_anticheat.amxx Eklentisi Hata logu veriyor ve arada çökmeler oluyor hata logları etki ediyormu bilmiyorum ama yinede içim rahat etmiyor Smayı ekte vermek isterdim fakat Panelde sma'sı olmadığı için veremiyorum bu konuda [@Bilinmeyen Etiket] 'nin ve Üyelerin Yardımlarını bekliyorum
L 10/29/2015 - 22:11:38: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "csf_anticheat.amxx")
L 10/29/2015 - 22:11:38: [AMXX] Run time error 4: index out of bounds
L 10/29/2015 - 22:11:38: [AMXX] [0] initialized.inc::initialized (line 382)
Eksik incsi var server bos olunca cokme yapiyor client auto exec plugin anticheat ustune yazin
csf_anticheat.amxx debug yazarak plugin acik olsun pek sorun olmaz duvar arkasi gostermiyor en azından time pass daha iyidir bana gore ota boka atiyor oyundan duvar arkasi gormeyince hile pek bişey yapamaz
Debug aktif zaten gördüğün gibi debugun hatayı göstermekten başka işlevi yok sanıyorum inc. dosyasında bir sıkıntısı var gibi ama bakalım Teşhisi kim koyacak
En net cevap , csf kullanma.
Aldığın hata oluşturulan dizinin boyutundan daha fazla kullanım yapmasından ötürü kaynaklanıyor.
örneklemek gerekirse
new iPlayers[31] dedin
iPlayers[32] = xxxx gibi bir kullanım yapmaya calıstıgında bu hatayı alacaksındır
CSF'nin kaynak kodu olmadığı içinde düzeltemeyeceksindir muhtemelen.
Zaten eski ve luzumsuz bir anticheat oldu. Onun yerine paneldeki timepassi(kötünün iyisi aslında bunuda tavsiye etmiyorum ) kullanabilirsin
Ömer TELLİ yazdı:En net cevap , csf kullanma.
Aldığın hata oluşturulan dizinin boyutundan daha fazla kullanım yapmasından ötürü kaynaklanıyor.
örneklemek gerekirse
new iPlayers[31] dedin
iPlayers[32] = xxxx gibi bir kullanım yapmaya calıstıgında bu hatayı alacaksındır
CSF'nin kaynak kodu olmadığı içinde düzeltemeyeceksindir muhtemelen.
Zaten eski ve luzumsuz bir anticheat oldu. Onun yerine paneldeki timepassi(kötünün iyisi aslında bunuda tavsiye etmiyorum ) kullanabilirsin
Evet TimePass bana göre daha kötü neyse o zaman başka bir Anti hile bulmaya çalışıyım İlgin için teşekkürler