Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

csduragindan cs indirdim

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
korkuluk1412
Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
Clan İsmi: [K]ra[L]iye[T]

csduragindan cs indirdim

Mesaj gönderen korkuluk1412 »

Arkadaşlar csduragindan cs 1.6 indirdim ama ara drop yiyorum 0.5 milisaniye donup geliyor arada fps düşüyor drop yiyorum yani
pc özellikleri şunlar ;
İşlemci : intel Core i7-6700k CPU @ 4.00 GHZ 4.01 GHZ
Yüklü bellek ram : 16
Ekran kartı : msi gaming gtx1070
@redarmygaming
@CSmiLeFaCe
@Tasarimci v2
@TunnS[C]
@Fatih ~ EjderYa
@vanessaaa
@caddegarge
neden arada donar gibi oluyor anlamış değilim başka sunucudan indirmiştim uzun zamandır onun cs 1.6 sını kullanıyordum ama sildim geri yükleyeyim dedim onda da drop yiyorum arada donuo oda beni rhatsız ediyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

vanessaaa

csduragindan cs indirdim

Mesaj gönderen vanessaaa »

Öncelikle driver güncellemelerini kontrol et driverlarını güncelle bilgisayarını optimize et.
sonra windows güncellemelerini yap cleanerı indir kayıt defterlerindeki hataları düzelt bilgisayarımdan yerel disk c gelip özelliklerden diski temizle de gelen kutucukları secip temizle disk c den windows dosyasındaki perfect dosyasınnın içindekileri temizle ordan %temp% temizle masaüstünden ekran kartına gel 3d ayarlarını başarım yap ekran kartının güç senecegini yüksek permons sec MSCONFİG AYARLARINDAN GELİŞMİŞ SECENEKLERDEN işlemci sayısını degeri 1 dir yüksek kaçsa onu yap SONRA MSCONFİG ÜZERİNDEN ARKA PLAN AYARLARINI KAPAT BAŞLATMA AYARLARINI KAPAT SADECE BAŞLATMADA EKRAN KARTI VE REALTEK SECİLİ KALSIN EYER YAPAMAZSANIZ ÖZELDEN MESAJ ATIN UZAK MASAÜSTÜ UYGULAMASIYLA YARDIMCI OLABİLİRİM.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

csduragindan cs indirdim

Mesaj gönderen NuriReisHDYoutuber »

İnterneten üzerinden bilgisayar hızlandırma , fps yükseltme gibi bilgilere uğraşabilirsiniz.Araştırın olmazsa konunun altına tekrardan yazarmısın ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

csduragindan cs indirdim

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

i7 ile düşük fps alabileceğin konusuna girmiyorum alıyorsan o i7 olmayabilir bir kontrol edersen iyi olur. Büyük ihtimal driver güncellemen yada kurman gerekiyor olabilir. Veya görüntü modu dx ise opengl haline getir cs ayarlarından.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
korkuluk1412

csduragindan cs indirdim

hocam bu pc baya iyi. driverlara baktım yok güncelleme tam sorun şu kısa ve net anlatayım csduragi ve xxxx sunucunun yağtığı cs yi denedim yani hem csduragi hemde xxx sunucundan indirdim ayrı ayrı denedim iksinde de aynı sorun ama xxxx sunucusu yeni yaptı cs 1.6 csduragi gibi yaptı. yapmadan önce yani 1 2 hafta önce böyle bir sıkıntı yoktu yaptı ben denyeyim dedim indirdim drop falan yedim oyun takılıp geliyordu bende geri sildim eskisinin winrarı vardı kurdum şimdi sildim cs bulamadım eskiyi mecbur indirdim fps 100 ken 98 oluyor bir anlık donup gelıo alışkın değilim rahatsız oluyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

vanessaaa

csduragindan cs indirdim

Mesaj gönderen vanessaaa »

driverlarıı güncel oldugunu aygıt yöneticisinden bakma driver booster programını indir kur bilgisayarını tarat. orda bileşenleri bulup güncellicektir kardeşim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
korkuluk1412

csduragindan cs indirdim

@NuriReisHDYoutuber Hocam şuan konuda yazdığım ekran kartı işlemci ram ile benim bu bilgisayar kötü değil
bana bunları yazdında ben bunları eskiden 80 90 fps aldığım pcde yapıyordum istersen fps 999 bile yaparım ben fps ile alakalı birşey yok ortalıkda oyun oynanmayacak değil ben sadece eskiden xxx suncusundan cs yi indiridm hata yoktu csyi güncellemiş indireyim dedim güzel mi diye bakayım dedim drop sorunlar var yani ani fps düşüyor durduk yere sonra sildim eskisi winrar vardı kurdum onda 1 gram donma yok sonra bazı olaylar oldu cs sildim winrarıda falan mecbur xxx suncuundan indirdim csyi gene aynı sorun devam ediyor bu csyi csduragindan da indirdim denedim gene aynı

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala