CsDurağı Yardım !
Moderatör: Moderatörler
-
CsDurağı Yardım !
Beyler yükledim bu sefer o hatayı vermıyor ama acmaya tıklıyorum yazı yeri geçıyor tam actıgı zaman beyaz oluyor ve yanıt vermıyor işlemi sonladır diyor.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
CsDurağı Yardım !
Beyler yükledim bu sefer o hatayı vermıyor ama acmaya tıklıyorum yazı yeri geçıyor tam actıgı zaman beyaz oluyor ve yanıt vermıyor işlemi sonladır diyor.
Linklerini gizle |
-
CsDurağı Yardım !
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5456
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
-
CsDurağı Yardım !
Beyler Oyunu actıgım zaman yanıt vermıyo beyaz oluyor ıslemı sonladır dıyor bunu nasıl cozebılırım
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: oLymposGaming
- İletişim:
CsDurağı Yardım !
.dll dosyasını internetten indir klasörün içine at sorun çözülecektir . Counter Strike 1.6 yı CSDuragından indirirsen daha az sorunla karşılaşırsın
Linklerini gizle |
-
CsDurağı Yardım !
S.a Ben Mobil Ödemeyle server alacaktım 70 tl yolladım evet yazdım sonra panel e postasına girerken geçersiz şiparis Diyor yardımcı olursan Sevinirim
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.1
- Clan İsmi: SEBEKE PRO
- İletişim:
CsDurağı Yardım !
LSR yazdı:https://www.csduragi.com/cs-1.6-full-indir.html Burdan İndiriniz.
Genelde bu dll sorununu sizden oyun indirenler yaşıyor bence cs dosyasının içine o eksik dll yi koyup güncelleyin.
Linklerini gizle |
-
CsDurağı Yardım !
Beyler serverime t shop yani jb menu yuklemek istiyorum ama nasil jb menuyu t shobu nasil yukleyecegimi bilmiyorum dier pulginleri yukluye biliyorum ama bunu yuklemeyi beceremiyorum bilen varsa anlata bilirmi
Linklerini gizle |
-
CsDurağı Yardım !
Dosyayı tam olarak nereye atıyorsunuz ?Enes Erdogan019 yazdı:Counter-SitrikeOyna.exe - Sistem hatası
Program . MSVCR120D.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan başlamıyor.Bu sorunu çozmek için programı tekrar yükleyin diyor. 3 4 kez yükledim olmadı windows 7 kullanıyorum bi bilginiz varmı 5 defa yüklüyorum bi fark olmayacak bence
Linklerini gizle |