Csduragı serverlarındaki bug engellemeyi kaldırma
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 138
- Clan İsmi: Good Old Days
Üst üste çıkınca zıplayamama, duvarlara bug yapamama, topa e ile dokununca hızlanama bunların hepsi engelli tüm sunucularda. Bunu kaldırma şansımız var mıdır.Jailde insanlar bug yapabilsin istiyorum
Link: | |
Linklerini gizle |
üst üste çıkınca zıplayamama? duvarlara bug yapamama? Sizin sunucunuzda kurulu olan bir eklenti bunu yapıyor olmasın?
Linklerini gizle |
-
Suan benim bi serverim yok ama tüm serverlar böyle,csduragi engellemiş diyorlar.Yanlış belirttim galiba , mesela eskiden iki t üst üste çıkıp hücre içi bug yapıp kaçabiliyordu şuan yapilmiyor böyle bisey hic bi serverda
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: MoonGaming
- İletişim:
Ben hiç görmedim. Emin misiniz böyle bir şey olduğuna ?trdoodlez yazdı: Çrş May 06, 2020 4:01 pm Suan benim bi serverim yok ama tüm serverlar böyle,csduragi engellemiş diyorlar.Yanlış belirttim galiba , mesela eskiden iki t üst üste çıkıp hücre içi bug yapıp kaçabiliyordu şuan yapilmiyor böyle bisey hic bi serverda
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: RedDawn
Jailbreak maplarında çoğunda var semiclip eklentisi ile alakası var üst üste çıkmayı engellemesi gerekiyor bugu kapatman için
Linklerini gizle |
Semiclip sunucularda açılıp kapanabilir durumda. Ki biri eğildiği vakit diğeri üstüne çıkabilir, semiclip modülünün öyle bir özelliği var.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: RedDawn
Yek'-ta yazdı: Çrş May 06, 2020 4:13 pm Semiclip sunucularda açılıp kapanabilir durumda. Ki biri eğildiği vakit diğeri üstüne çıkabilir, semiclip modülünün öyle bir özelliği var.
Biri eğildiği vakit diğeri üstüne çıkabilme özelliği kapatılır ise sorun çözülür.
Linklerini gizle |
-
Semiclip kapalı oluncada bug yapamıyorsun. 2-3 yıl önce yapılan buglarin hicbirini yapamiyoruz suan. 1-2 Gün icinde serveri acıcam pluginlerle alakalı olabilir,değil ise videolu bir şekilde atarım buraya
Linklerini gizle |