Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

CSDuragi server list sorunu

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
zeynn

Mesaj gönderen zeynn »

Merhaba arkadaşlar öncelikle bu sorun yaklaşık 3-4 haftadır var, sorunum tam olarak şöyle oluyor oyuna girdikten sonra server listesinden herhangi bir sunucuya bağlanmaya başladığım vakit yükleme yeri biraz dolup timeout alıyorum ve tüm csdurağı serverleri listeden silinip giriş giriş yapamıyorum.

:arrow: Girişler bir süre sonra otomatik tekrar açılıyor hatta sunuculara giriş yapıp oynanabiliniyor ama rastgele bir zamanda girmeye çalışınca yine timeout alıyorum

Bu problem için denediğim bazı çözüm yöntemleri şunlar ;
1- Client olarak hem steam hemde csdurağı clientini denedim.
2- Belki firewall takılıyorumdur diye ip adresimi değiştirdim.
3- VPN denedim (bunu denediğimde giriş yapabildiğimi gördüm)
4- CSDurağından farklı sunucuları denedim (bunda sorun yok diğer firmaların sunucularına girebiliyorum)

Bu çözüm için herhangi bir öneriniz varsa belirtirseniz çok teşekkür ederim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Giriş esnasında timeout yediğiniz ve ipleri göremediğiniz zaman muhtemelen güvenlik duvarı tarafından saldırgan olarak algılanıp engelleniyorsunuz.
Modem resler reslemez ipleri tekrar görebilmeniz gerekiyor ? Görebiliyor musunuz bunu doğrulayabilir misiniz.
Eğer normal bir şekilde giriş yaparken bu durum olmaya devam ediyorsa 0212 909 1992 whatsapp hattından bize ulaşırsanız anlık olarak durumu kontrol edip sorun bizlik ise çözüm bulabiliriz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
zeynn

Mesaj gönderen zeynn »

Ömer TELLİ yazdı: Pzt Tem 01, 2024 12:04 am Giriş esnasında timeout yediğiniz ve ipleri göremediğiniz zaman muhtemelen güvenlik duvarı tarafından saldırgan olarak algılanıp engelleniyorsunuz.
Modem resler reslemez ipleri tekrar görebilmeniz gerekiyor ? Görebiliyor musunuz bunu doğrulayabilir misiniz.
Eğer normal bir şekilde giriş yaparken bu durum olmaya devam ediyorsa 0212 909 1992 whatsapp hattından bize ulaşırsanız anlık olarak durumu kontrol edip sorun bizlik ise çözüm bulabiliriz.
Evet modem resledikten sonra sunucuları görebiliyorum, girmeye çalışınca yine aynı sorun oluşuyor. (Nadirde olsa firewall takılmayıp girebildiğim zamanlar olabiliyor)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala