Selamun Aleykum
Aşşagıdakı foto csduranın semıclıp eklentısı ben bu semıclıpın rengını ve saydamlıgını dusurmek ıstıyorum cvar ayarı vardır belkı kendı plugınlerı sonucta renk olayını kaldırmak ve saydam lıgını kaldırmak ıstıyorum sadece cvar komutları ne idir ?
Csduragı Semıclıp
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 3971
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Csduragı Semıclıp
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Csduragı Semıclıp
Eklentilerdeki semiclip eklentisini kapattım.Bu sefer güvenliktekini kurdum onda glow vs yok ama saydam nasıl düşürürüz bir cvar komudu varsa nedir ?
@CSmiLeFaCe
@CSmiLeFaCe
Linklerini gizle |
Csduragı Semıclıp
https://panel.csduragi.com/urun/editor/ ... config.ini
Bu bölümden ayarlanıyor onlar fakat şuan ki panelde her ne kadar bile değiştirsen sabit kalıyor. [@Bilinmeyen Etiket] ilgilenmesi lazım buradaki ayarların aktif olabilmesi için.
Size önerim, zombie server olduğunuz için güvenlik ayarlarındaki semiclip modülünü kapatıp eklenti olarak sizin kurmanız. Çünkü modül daha çok normal modlara hitap ediyor. Zombie moda vs. hitap etmiyor.
Bu bölümden ayarlanıyor onlar fakat şuan ki panelde her ne kadar bile değiştirsen sabit kalıyor. [@Bilinmeyen Etiket] ilgilenmesi lazım buradaki ayarların aktif olabilmesi için.
Size önerim, zombie server olduğunuz için güvenlik ayarlarındaki semiclip modülünü kapatıp eklenti olarak sizin kurmanız. Çünkü modül daha çok normal modlara hitap ediyor. Zombie moda vs. hitap etmiyor.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Csduragı Semıclıp
Anladım.O zaman kendı semıclıp plugınımızı kuralım teşekkürler.
Linklerini gizle |