Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Csduragi-Forum Su olsa daha iyidi ?

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
insert.46
Clan İsmi: PSYCHO # ARENA

Mesaj gönderen insert.46 »

S.a arkadaslar 1 haftadir forumda bagzi seyler dikkatimi cekti cogu kisi plugin ariyo istedigini bulsa bile ''Kural Hatasi İhmali'' diye bir sorunla karsilasiyo Csduragi-Forumda plugin dersleri olsa mesala ''sunu su sekilde yapacaksiniz ayarlar soyle olacak gibi''deneyimli arkadaslar ders verse hani hic olmassa herkez kendi pluginleri yapmaya baslar ve sorunlarin cogunun ortadan kalkar Allah razi olsun hepsi elinden geldigi kadar yardimci oluyor ''Csduragi-Forum Plugin Dersleri '' diye birsey olsa daha iyi olur
=> [@Bilinmeyen Etiket] , @sAhbAz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

insanımız aptaldır anlamaz, anlamak istemez. Sayısız kişiye yardım ettim, her gelen aynı şeyi istedi, her gelen tekrar aynı şey için geldi, her gelen tekrar aynı şeyi tekrardan istemek için geldi. Bir yerden sonra artık yardım etsen de boşuna olduğunu anlayıp bırakıyorsun. "Plugin" dersleri değilde, çünkü insanımız yapamaz, eklenti nasıl kurulur adı altında çıkabilecek bütün sorunları detayına kadar anlatılsa yeterli.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

turk
Server Ip/DNS: pro.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen turk »

Böyle birşey olması imkansız. Aynı kişi aynı şey için 10 larcakez bize dönüş yapıyor :) Kime neyi nasıl anlatıcaksın defalarca?

Bir örnek vereyim;

Server kiralamak isteyene link atıyoruz herkese atıldığı gibi isteyen boş serverı o link aracılığıyla kiralayabiliyor. Ve adam bize dönüş yapıp boş server varmı para nasıl yatırıcam diye soruyor ve bunun gibi günde en azından 20-30 kişi yazıyor :) Güzel memleketimin insanı hazırcıdır.. Pişirmen yetmez yediricende. O yüzden gerek yok böyle şeylere.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala