S.a arkadaslar 1 haftadir forumda bagzi seyler dikkatimi cekti cogu kisi plugin ariyo istedigini bulsa bile ''Kural Hatasi İhmali'' diye bir sorunla karsilasiyo Csduragi-Forumda plugin dersleri olsa mesala ''sunu su sekilde yapacaksiniz ayarlar soyle olacak gibi''deneyimli arkadaslar ders verse hani hic olmassa herkez kendi pluginleri yapmaya baslar ve sorunlarin cogunun ortadan kalkar Allah razi olsun hepsi elinden geldigi kadar yardimci oluyor ''Csduragi-Forum Plugin Dersleri '' diye birsey olsa daha iyi olur
=> [@Bilinmeyen Etiket] , @sAhbAz.
Csduragi-Forum Su olsa daha iyidi ?
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 57
- Clan İsmi: PSYCHO # ARENA
insanımız aptaldır anlamaz, anlamak istemez. Sayısız kişiye yardım ettim, her gelen aynı şeyi istedi, her gelen tekrar aynı şey için geldi, her gelen tekrar aynı şeyi tekrardan istemek için geldi. Bir yerden sonra artık yardım etsen de boşuna olduğunu anlayıp bırakıyorsun. "Plugin" dersleri değilde, çünkü insanımız yapamaz, eklenti nasıl kurulur adı altında çıkabilecek bütün sorunları detayına kadar anlatılsa yeterli.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: pro.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Böyle birşey olması imkansız. Aynı kişi aynı şey için 10 larcakez bize dönüş yapıyor
Kime neyi nasıl anlatıcaksın defalarca?
Bir örnek vereyim;
Server kiralamak isteyene link atıyoruz herkese atıldığı gibi isteyen boş serverı o link aracılığıyla kiralayabiliyor. Ve adam bize dönüş yapıp boş server varmı para nasıl yatırıcam diye soruyor ve bunun gibi günde en azından 20-30 kişi yazıyor
Güzel memleketimin insanı hazırcıdır.. Pişirmen yetmez yediricende. O yüzden gerek yok böyle şeylere.

Bir örnek vereyim;
Server kiralamak isteyene link atıyoruz herkese atıldığı gibi isteyen boş serverı o link aracılığıyla kiralayabiliyor. Ve adam bize dönüş yapıp boş server varmı para nasıl yatırıcam diye soruyor ve bunun gibi günde en azından 20-30 kişi yazıyor

Link: | |
Linklerini gizle |