Görselde gördügünüz gibi
CSDM Modda Basede O Tusuna basınca BU Menu cıkmakta .
bunu nasıl pasif hale getirebilirm ?
o tusuna atamıs oldugum farklı bır eklentı mevcut fakat basede basınca O tusuna Bu BUY EQUIPMENT Menüsü cıkmakta .s
@Yek'-ta
Csdm Buy Equipment Hk.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 320
- Server Ip/DNS: CsXX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: AyrılmazLarTR
Csdm Buy Equipment Hk.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Alpha Game Clan
CSDM BUY EQUIPMENT HK.
birşeyler yapmaya çalıştım fakat çalışmazsa panelden buytime süresini kapatırsın.
Kod: Tümünü seç
#pragma semicolon 1
#include <amxmodx>
public plugin_init(){
register_plugin("BuyTime Engel","0.1","hayku");
register_concmd("buyequip","checkcommand");
}
public checkcommand(id){
if(get_gametime()<get_gametime()+get_pcvar_float(get_cvar_pointer("mp_buytime"))) return PLUGIN_HANDLED;
else return PLUGIN_CONTINUE;
}
Linklerini gizle |
CSDM BUY EQUIPMENT HK.
get_gametime()<get_gametime()+get_pcvar_float(get_cvar_pointer("mp_buytime"))hayku yazdı: Pzt Ağu 05, 2019 12:54 am birşeyler yapmaya çalıştım fakat çalışmazsa panelden buytime süresini kapatırsın.Kod: Tümünü seç
#pragma semicolon 1 #include <amxmodx> public plugin_init(){ register_plugin("BuyTime Engel","0.1","hayku"); register_concmd("buyequip","checkcommand"); } public checkcommand(id){ if(get_gametime()<get_gametime()+get_pcvar_float(get_cvar_pointer("mp_buytime"))) return PLUGIN_HANDLED; else return PLUGIN_CONTINUE; }
Bu sorgu her zaman doğru çıkar, alakasız olmuş. Direkt HANDLED koysan yeterdi. Çünkü mod csdm.
Linklerini gizle |
-
CSDM BUY EQUIPMENT HK.
Bunu kurarsam .hayku yazdı: Pzt Ağu 05, 2019 12:54 am birşeyler yapmaya çalıştım fakat çalışmazsa panelden buytime süresini kapatırsın.Kod: Tümünü seç
#pragma semicolon 1 #include <amxmodx> public plugin_init(){ register_plugin("BuyTime Engel","0.1","hayku"); register_concmd("buyequip","checkcommand"); } public checkcommand(id){ if(get_gametime()<get_gametime()+get_pcvar_float(get_cvar_pointer("mp_buytime"))) return PLUGIN_HANDLED; else return PLUGIN_CONTINUE; }
kullanmıs oldugum O Tusuna atamıs oldugum Kısayol eklentısıde calısmıyacak .
Linklerini gizle |
-
CSDM BUY EQUIPMENT HK.
Sorunu sanırsam çözdüm.
Ayarlardakı buy time ayarını 0.35 Değerden 0 olarak ayarladım suan basede basınca cıkmıor .
Ayarlardakı buy time ayarını 0.35 Değerden 0 olarak ayarladım suan basede basınca cıkmıor .
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Alpha Game Clan
CSDM BUY EQUIPMENT HK.
mod bilgisine sahip değildim genel bir mantık oluşturmaya çalıştım haklısınız.Yek'-ta yazdı: Pzt Ağu 05, 2019 1:02 amget_gametime()<get_gametime()+get_pcvar_float(get_cvar_pointer("mp_buytime"))hayku yazdı: Pzt Ağu 05, 2019 12:54 am birşeyler yapmaya çalıştım fakat çalışmazsa panelden buytime süresini kapatırsın.Kod: Tümünü seç
Bu sorgu her zaman doğru çıkar, alakasız olmuş. Direkt HANDLED koysan yeterdi. Çünkü mod csdm.
sorun çözüldüyse ne mutlu.[B.O.S.S]>>> yazdı: Pzt Ağu 05, 2019 3:21 am Sorunu sanırsam çözdüm.
Linklerini gizle |