Düzenli olarak hergün log alıyorum bu logları düzeltemiyorumda sma olmadığı için.
Herhangi bir plugins.ini de csd_guard.amxx olmadığı için debug da yapamıyorum.
@Yek'-ta
@Taha Demirbaş
[@Bilinmeyen Etiket]
L 09/23/2017 - 20:07:00: [AMXX] Run time error 4 (plugin "csd_guard.amxx") - debug not enabled!
L 09/23/2017 - 20:07:00: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 09/23/2017 - 20:07:06: [AMXX] Run time error 4 (plugin "csd_guard.amxx") - debug not enabled!
L 09/23/2017 - 20:07:06: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
Şeyi merak ettim.. csd_guard.amxx'ın içeriğini tam olarak bilemediğimiz için nasıl bir hata veriyor bilemeyiz ama serverdeki CSDurağına ait olmayan eklentileri kapatsan yani 0 aldığın gibi yapsan tekrar bu hata kaydını verir mi?
Csd_guard ile çakışacak pek eklenti aktif değil. 0 aldığım gibi yapmayı denemek yerine yetkililerin debug yaparak hatayı kontrol etmesi daha uygun gibi geliyor.
Bu cfg ile saldırı muhabbetleri olduğu sırada Yekta ile ufak bir diyaloğum olmuştu. csd_guard ı plugins.ini en üzerine yazmamı ve flood ayarını eski ayarına getirmemi istemişti. Bundan yola çıkarak da csd_guard'ın içerisinde belkide bir flood mantığı olabilir. Bu mantık eklentileride kontrol ediyor olabilir. Ufakta olsa bir detay.. Yinede bir dene istersen.
Eskiden csd-guard.amxx en üstte yazıyordu plugins.ini de bunu plugins-ortak.ini ye almış olabilirler. Oradan da hiçbir şey yapamıyoruz. Hatanın ne olduğunu bilmeden bişey yapmak anlamsız gelir. Defalarca map değişmem gerekebilir. Buda user kaybına yol açar. Flood mantığı olabilir fakat ek olarak flood engelleme plugini falan yok serverda. Bir adet var oda çakışma yapmaz.
O zaman dediğin gibi yetkili birisinin bakması gerekir ama onlarında önerileri kısmen aynı olur. "Sıfırla - tüm serverlerde aynı hata olurdu eklentilerini kontrol et vb" Yinede onların cevaplarını bekleyelim çünkü hatırladığım kadarıyla bayadır alıyorsun bunu.