Cs46 Saldırı Hk.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1304
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
Cs46 Saldırı Hk.
mrb sayın ömerbey 01:33 saatler serverde lag komutcunun mic kesilmesi harket ettigimizde geriye atıyor ve pıngler az cok yukselıyor ve panelde hiç bir komut gönderemiyoruz banda atamıyoruz konu açdıgımızda bu durumu belirtik bu sorunu 1 haftadadır yasıyoruz..lütfen kontrol edermisiniz cs46yı..herkeslere iyi geceler iyi forumlar
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Cs46 Saldırı Hk.
net_graph 3 şeklinde bir ss gelmediği sürece pek bir şey yapabileceklerini sanmıyorum Ayaz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: ts3.quanaril.com
- Clan İsmi: 'My heart.'
- İletişim:
Cs46 Saldırı Hk.
amx_cvar amx_flood_time
komutu yazdıgınızda bu ayarın kaç olduğunu görüyorsunuz?
komutu yazdıgınızda bu ayarın kaç olduğunu görüyorsunuz?
Linklerini gizle |
Cs46 Saldırı Hk.
Aynen Ömer Bey Bir Kontrol Sağlasanız Sıkıcı Oldu Artık Bu Durum Bazı Serverlerdede Bu Durumu Yaşıyo 1 Haftaya Yakındır Bu Durumdayız.
Linklerini gizle |
-
Cs46 Saldırı Hk.
istersen buyur gel servere bak çok lag var komutcu komut veremıyor mıcler kesılıyor oynanmıyor sunucuda ben kimseyi meşkul etmek istemiyorum asla ama tek çaremiz ömer beyin kontrol saglaması..ulyoS yazdı: Çrş Oca 30, 2019 1:30 am net_graph 3 şeklinde bir ss gelmediği sürece pek bir şey yapabileceklerini sanmıyorum Ayaz.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Cs46 Saldırı Hk.
Bizde bu atak engelli, fark ettik ki sorun bizden kaynaklı değil
Gerekli mailleri attım, düzelteceklerdir.
Linklerini gizle |
-
Cs46 Saldırı Hk.
Omer abi bunu yapanlar 25 30 kisilik bir grup onune gelen servere vurup yuzsuzcesine video aliyolarÖmer TELLİ yazdı: Çrş Oca 30, 2019 1:49 am Bizde bu atak engelli, fark ettik ki sorun bizden kaynaklı değil
Linklerini gizle |
Cs46 Saldırı Hk.
Ne 25-30 Ne GrubByPassage yazdı: Çrş Oca 30, 2019 1:50 amOmer abi bunu yapanlar 25 30 kisilik bir grup onune gelen servere vurup yuzsuzcesine video aliyolarÖmer TELLİ yazdı: Çrş Oca 30, 2019 1:49 am Bizde bu atak engelli, fark ettik ki sorun bizden kaynaklı değil

En son MANAFOR* tarafından Çrş Oca 30, 2019 1:58 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Cs46 Saldırı Hk.
öncelikle ilgi ve alakanız icin tsk ederim sizleride meşkul ediyorum ksb ömer bey inşallah düzelirde bizde bu durumdan kurtulur rahata kavuşuruz.Ömer TELLİ yazdı: Çrş Oca 30, 2019 1:49 am Bizde bu atak engelli, fark ettik ki sorun bizden kaynaklı değil
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Cs46 Saldırı Hk.
Arkadaşlar, bunu yapanların bir şeyden anladıkları yok.
Normalde bizde bütün bu tür ataklar engelli, kullandıkları atak türüde ts3ler için aslında.
Bizlik bir durum yok gerekli mailleri attım halledilir merak etmeyin.
Sanırım çalıştığımız yer 1-2 düzenleme yaptı ondan ötürü bu ataklardan etkilenmeye başladık
Normalde bizde bütün bu tür ataklar engelli, kullandıkları atak türüde ts3ler için aslında.
Bizlik bir durum yok gerekli mailleri attım halledilir merak etmeyin.
Sanırım çalıştığımız yer 1-2 düzenleme yaptı ondan ötürü bu ataklardan etkilenmeye başladık
Linklerini gizle |