Selamün aleyküm yetkililer dışında cevap verilmesse sevinirim. Sunucuya 1 dakika boyunca ping giriyor sonra düzeliyor. Saldırımı oluyor yoksa bu limit aşma sorunumu başladı ?
[@Bilinmeyen Etiket] @Taha Demirbaş @Yek'-ta
Cs38 Ping Giriyor.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 752
- Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
- Clan İsmi: Karanlık Gaming
Cs38 Ping Giriyor.
En son KG51 tarafından Cum Ağu 23, 2019 11:00 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Cs38 Ping Giriyor.
Bende bile saatlerdir ping artışı oluyor 1-2 k üstü çıkıyor
Linklerini gizle |
-
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 752
- Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
- Clan İsmi: Karanlık Gaming
Cs38 Ping Giriyor.
Sys.error.log da hiç birşey gözükmüyor şimdi sunucu çöktü. Yetkililerden biri ilgilenirse sevinirim.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Cs38 Ping Giriyor.
Serverınızın çökmesi vs gibi durumlarda biz ilgilenmiyoruz, sadece sizi yönlendiriyoruz. Eğer genel bir problem ise zaten forumdan bilgilendiriliyorsunuz
Bunun birçok sebebi olabilir, ayarlarda yapılan değişiklikler, kurduğunuz eklentiler, yazdığınız adminlikler vs vs uzar gider.
Yaptığınız son değişiklikleri adım adım geri alarak inceleyin sorununuzu bulacaksınızdır
Ping için ise konsola net_graph 3 yazılı ve tab tuşuna basılı şekilde ekran görüntüsü alıp buraya pingin olduğu tarih saati not düşerek gönderin, inceleyelim
Bunun birçok sebebi olabilir, ayarlarda yapılan değişiklikler, kurduğunuz eklentiler, yazdığınız adminlikler vs vs uzar gider.
Yaptığınız son değişiklikleri adım adım geri alarak inceleyin sorununuzu bulacaksınızdır
Ping için ise konsola net_graph 3 yazılı ve tab tuşuna basılı şekilde ekran görüntüsü alıp buraya pingin olduğu tarih saati not düşerek gönderin, inceleyelim
Linklerini gizle |
-
Cs38 Ping Giriyor.
Peki daha önceden ping olmayan sunucularda şimdi ping olmasi tesadüf müdür Ömer Bey ?Ömer TELLİ yazdı: Cmt Ağu 24, 2019 9:34 pm Serverınızın çökmesi vs gibi durumlarda biz ilgilenmiyoruz, sadece sizi yönlendiriyoruz. Eğer genel bir problem ise zaten forumdan bilgilendiriliyorsunuz
Linklerini gizle |