Arkadaşlar Cs37 Sunucumda CS:GO mod ve eklentilerimi yaklaşık 5 6 aydır kullanıyorum başka serverlerde ve çökme herhangi birşey yaratmıyor en azından çoğunu kullanıyorum cs37 sunucusu bianda çöküyor ve iceworld dönüyor sunucu sys eror log bomboş hiçbirşey yok neden oluyor çözemedim
Yek'-ta yazdı: Cum Haz 07, 2019 10:47 pm
rcon amxx plugins bilgisi alıp buraya yükleyin ve aynı şekilde fakat sunucu dolu iken rcon stats alıp gönderin.
BR_AKILLIBOT.amxx, BR_GircikSPECNE... ve Speccnew.... eklentileri nelerdir? Ve BR_WeaponICON eklentisi sunucuyu çökertebiliyor. Aynı şekilde specbot var ise onlarda sunucuyu çökertebiliyor.
Yek'-ta yazdı: Cum Haz 07, 2019 11:09 pm
BR_AKILLIBOT.amxx, BR_GircikSPECNE... ve Speccnew.... eklentileri nelerdir? Ve BR_WeaponICON eklentisi sunucuyu çökertebiliyor. Aynı şekilde specbot var ise onlarda sunucuyu çökertebiliyor.
Yekta Bey bizim anladığımız server cpusu yüksek çünkü az önce server 29 kişiye fırladı bi anda çöktü WeaponICON Solda elinde hangi silah varsa onu gösteriyor Akıllı Bot Saydan Reklam Geçiyor GircikSpew Sw 30 kişi olunca botlar çıkıyor
Sunucu CPU yüksek olur sunucu takılır, çökmez.
Specbot eklentisi sunucuyu çökertenlerden olabilir. Forumdaki eski konuları araştırın. Aynı şekilde weaponicon eklentisi de sunucuyu çökertebilir.
Yek'-ta yazdı: Cum Haz 07, 2019 11:19 pm
Specbot eklentisi sunucuyu çökertenlerden olabilir. Forumdaki eski konuları araştırın. Aynı şekilde weaponicon eklentisi de sunucuyu çökertebilir.
Teşekkür ederiz yekta eğer böyle bişey devam ederse bu konuya gene yazacağım
Yek'-ta yazdı: Cum Haz 07, 2019 11:19 pm
Yekta yeni 5 6 skin getirdim ve map oylamasıyla map degişti yeni map açıldı aradan 10 saniye geçti server çöktü acaba yeni skin yükledigim için server zorlandı o yüzdenmi çöktü yoksa çökmedi dünden beri bence yeni skin eklediğim için düşüncen nedir?