kendı serverime giremıyorum internetten bakıp bi dunya yolda denedım ama hep başlıktaki hatayı alıyorum cfg fln da kullanmıyorum silip tekrar da yukledım gene aynı yardım edebilecek varmı
nick ve pw çok uzun olmasın, türkçe karakterler içermesin, tırnak içerisindeki boşluklara dikkat et,hem oyunda hem users.inide düzgün yazdığından emin ol, hata %100 sende başka ihtimal yok.
imfaz0545678 yazdı: Pzt Eki 05, 2020 11:37 pm
kendı serverime giremıyorum internetten bakıp bi dunya yolda denedım ama hep başlıktaki hatayı alıyorum cfg fln da kullanmıyorum silip tekrar da yukledım gene aynı yardım edebilecek varmı
imfaz0545678 yazdı: Pzt Eki 05, 2020 11:37 pm
İ WS OLMUYOR SETİNFO_PW ŞİFRE BİLON DEMİ ::)
evey biliyorum kendım sv basta ve turkce karakterde kullanmadım
ByBuLuT ☪ yazdı: Sal Eki 06, 2020 12:52 am
nick ve pw çok uzun olmasın, türkçe karakterler içermesin, tırnak içerisindeki boşluklara dikkat et,hem oyunda hem users.inide düzgün yazdığından emin ol, hata %100 sende başka ihtimal yok.
ısmımde tag veya baska baska bısey yok ALSANCAK turke karakterde yok gende gıremıoyrum ze modu kurduktan sonra basladı girememem