Merhabalar,
Bazılarınızın bildiği üzere Counter Strike 1.6 oyununda genellikle bhop, dr, kz maplerini mesken tutmuş bunny yapmayı seven birisiyim.
Bir kaç ay öncesine kadar her şey sıradan giderken bir gün attığım strafeler beni hızlandırmamaya başladı. Strafe atarken adeta birisi arkamdan tutup beni geriye doğru çekiyormuş gibi bir hissiyatı oluyor, daha iyi örneklendirecek olursak sporcuların kendi beline bağlamış olduğu lastik halatların diğer uçları duvara sabitken koşabildikleri kadar uzağa koşmaya çalışıyorlar ne kadar hızlı olur ve uzağa giderlerse lastik o kadar gerildiği için daha güçlü geriye doğru çekiyor, aynı durumu bunny yaparken de yaşıyorum ne kadar hızlı ve stabil strafe atarsam atayım o kadar beni geriye çekiyormuşcasına hızlanamıyorum. Fps konusunda herhangi bir sorunum yok jailde 300 civarı, bhop, kz, dr maplerinde hud kapalıyken 1-2k civarı fps alabiliyorum. Oyunda istemeden bir komutu değiştirdim diye düşünüp tüm oyunu silip baştan yükledim, bilgisayarı formatladım, hatta arkadaşımın tüm cs dosyalarını kendi steamime aktardım onun clientiyle oynadım yine bir şey değişmedi. Şimdi sizlerden yardım istiyorum varsa bir bilginiz benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
İyi oyunlar dilerim...
Sevgilerimle 2die4.
Counter Strike 1.6 Bunny Sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2
-
CS 1.6 oyunu ne kadar fps yükseltirsen seni o kadar yavaşlatır. 300 fps sabitle ve oynamayı dene, daha rahat bunny yaptığını fark edeceksin, eğer hâlâ aynıysa yavaş yavaş düşürmeye çalış ve tekrar dene.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2
Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim, fakat bunu bildiğim için 100, 101, 303, 300, 200, 150 vb gibi fps limitlerinin hepsini denedim ancak yine bir etkisini göremedim, zaten bu sorun ortaya çıkmadan önce fps limitini kullanmıyordum, sabitlememiştim yani, sabitlediğim zamanlar da oluyordu elbet ama asla böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Sorun biraz saçma geliyor farkındayım ancak bu sorunu yaşamaktayım.Colditz yazdı: Sal Mar 23, 2021 2:35 am CS 1.6 oyunu ne kadar fps yükseltirsen seni o kadar yavaşlatır. 300 fps sabitle ve oynamayı dene, daha rahat bunny yaptığını fark edeceksin, eğer hâlâ aynıysa yavaş yavaş düşürmeye çalış ve tekrar dene.
Yine de yorumun için teşekkür ediyorum...
Sevgilerimle 2die4.
Linklerini gizle |
-
eski bilgisayarım configle 400-500 fps alırken canavar gibi bunny yapıyordum jailde, şimdi daha iyi bir sistem aldım ve 999 fps çıkabilmesine rağmen aynı sorunu yaşıyorum çözümü bulabildin mi?
300 fps sabit daha yavaş oluyor 500 fps de uçuyorsun mantıken 999un daha hızlı yapması lazım o yüzden oyun veya bilgisayar ayarlarıyla ilgili bir şey olabileceğini düşünüyorum
300 fps sabit daha yavaş oluyor 500 fps de uçuyorsun mantıken 999un daha hızlı yapması lazım o yüzden oyun veya bilgisayar ayarlarıyla ilgili bir şey olabileceğini düşünüyorum
Linklerini gizle |