Beyler normal pluginleri yüklerken jail_buyukisyan_v8 açıktı adam komutunu veriyordu sonra ben "renkli mermi,havadasilah,gosterge,vb." küçük pluginler yükledikten sonra "deathrun_minecraft_final" açtım bir anda bunnyhop gitti eklentilerden kapat aç yaptım mapı deiştirdim yinede gelmiyor yardım edermisiniz pleas.
Meczup yazdı: Pzr Nis 21, 2019 1:31 pm
dm-plugins.ini içerisinden eklentiismi.amxx şeklinde yazarsan aktif olacak. jail-plugins.ini içerisinde bunnyhop için bir amxx kodu olması gerekli.e
Oyun icinde yetkili iseniz .rr yapin duzelicektir ara sira bu vakalar meydana gelebilir oyun yeniden baslayip bunny acilcaktir jb pluginlerini jb.ini yukleyiniz yuklemezseniz plugini.ini yukleseniz bile deathrunda hook ve .jbmenu gozukecektir
swatbey yazdı: Pzr Nis 21, 2019 1:22 pm
Beyler normal pluginleri yüklerken jail_buyukisyan_v8 açıktı adam komutunu veriyordu sonra ben "renkli mermi,havadasilah,gosterge,vb." küçük pluginler yükledikten sonra "deathrun_minecraft_final" açtım bir anda bunnyhop gitti eklentilerden kapat aç yaptım mapı deiştirdim yinede gelmiyor yardım edermisiniz pleas.