Bullet Damage Kapatma
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 178
Bullet Damage Kapatma
İyi geceler herkese, panelin kendisinde dahil olan bullet damage eklentisini nasıl kapatabiliriz? Ayrıca ilgili eklentinin dosya adı nedir?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Bullet Damage Kapatma
https://panel.csduragi.com/urun/editor/ ... _super.cfgsorumakinesi yazdı: Pzr Tem 15, 2018 12:20 am İyi geceler herkese, panelin kendisinde dahil olan bullet damage eklentisini nasıl kapatabiliriz? Ayrıca ilgili eklentinin dosya adı nedir?
bullet_damage 1 // Anlik olarak vurulan hasarin gosterilmesi (Namlunun ucunda)
0 yapın.
Linklerini gizle |
-
Bullet Damage Kapatma
Teşekkürler, belirttiğiniz komutu konsoldan göndersem ardından haritayı değiştirsem hangi ayar geçerli olur? Belirttiğiniz dosyada yazan mı? Yoksa konsoldan gönderdiğim mi?ogibaba911 yazdı: Pzr Tem 15, 2018 12:52 amhttps://panel.csduragi.com/urun/editor/ ... _super.cfgsorumakinesi yazdı: Pzr Tem 15, 2018 12:20 am İyi geceler herkese, panelin kendisinde dahil olan bullet damage eklentisini nasıl kapatabiliriz? Ayrıca ilgili eklentinin dosya adı nedir?
bullet_damage 1 // Anlik olarak vurulan hasarin gosterilmesi (Namlunun ucunda)
0 yapın.
Linklerini gizle |
Bullet Damage Kapatma
Konsol komutundan geçeceğini sanmıyorum çünkü denemedim. Ama dosya içinden değişin. Adam linki vermiş zaten.
Linklerini gizle |
-
Bullet Damage Kapatma
Yanıtınız için teşekkürler. Sorma amacım eklentiyi maç botu çalışırken devre dışı bırakabilmek. Nasıl devre dışı bırakabileceğimiz konusunda bir öneriniz var mı? @Taha DemirbaşTaha Demirbaş yazdı: Pzr Tem 15, 2018 11:23 am Konsol komutundan geçeceğini sanmıyorum çünkü denemedim. Ama dosya içinden değişin. Adam linki vermiş zaten.
Linklerini gizle |
-
Bullet Damage Kapatma
amx_cvar bullet_damage 0 olarak kapatılır diye düşünüyorum 

Linklerini gizle |