Botlarla Oynama Hakkında Yardım
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 4
Merhaba, konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Oyunu çok eski yıllarda oynamıştım ve unutmuşum. 2 Ufak yeğenim için indirdim oyunu ancak yeğenlerim farklı evlerde ve ikisi de aynı takımda olmak istiyorlar. Karşılarında botlar olmasını istiyorum ama nasıl yapılır bilemedim. Var mıdır yardımcı olabilecek birileri?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*
Lan game oynayacaksınız. Aynı internete bağlanmanız yeterli. Aynı internete bağlandıktan sonra bir pc den
New game kısmından istenilen mapı kuracaksınız. Diğer pc den find server > Lan kısmından açılan mapa katılacaksınız. Ama aynı internet ağına bağlı olmanız gerekmekte.
New game kısmından istenilen mapı kuracaksınız. Diğer pc den find server > Lan kısmından açılan mapa katılacaksınız. Ama aynı internet ağına bağlı olmanız gerekmekte.
Linklerini gizle |
-
Farklı evlerde oldukları için ayrı internet üzerinden oynamak zorundalar. Dediğinize göre bu durumda oynayamayacaklar sanırım. Teşekkür ederimOPC Line yazdı: Çrş Mar 25, 2020 8:04 pm Lan game oynayacaksınız. Aynı internete bağlanmanız yeterli. Aynı internete bağlandıktan sonra bir pc den
Linklerini gizle |
-
Hamachi üzerinden oynayabilirler, yani sanırım. İnternetten bir kaç video ile konuyu araştırabilirsin dostum.
Linklerini gizle |
Ya da hamachiye gerek kalmadan interneti iyi olan kişi modem üzerinden portunu açması lazım. Bu sayede doğrudan IP adresi üzerinden bağlanabilir.
Linklerini gizle |
-
ulyoS yazdı: Çrş Mar 25, 2020 8:24 pm Hamachi üzerinden oynayabilirler, yani sanırım. İnternetten bir kaç video ile konuyu araştırabilirsin dostum.
Hamachiyi indirip denedim sıkıntı yok ancak kurduğum servere bu sefer bot ekleyemiyorumYek'-ta yazdı: Çrş Mar 25, 2020 8:43 pm Ya da hamachiye gerek kalmadan interneti iyi olan kişi modem üzerinden portunu açması lazım. Bu sayede doğrudan IP adresi üzerinden bağlanabilir.

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*
hamachi nedir bilmiyorum ama consola bot_add yazıp deneyin
Linklerini gizle |
-
-
CSD Clienti ise map oluştururken ekleyebilirsiniz sanırım.
Linklerini gizle |