Bot Sorunu yardım!!!!!
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1
Bot Sorunu yardım!!!!!
gençler ben şimdi oyunu indirdim botlarla takılmak istiyorum mapi falan ayarladım giriyorum herşey doluyor Sonra beni anamenüye atıyor yardım edin serverlarda sorun yok ama (SİLDİM GERİ YÜKLEDİM İndirdiğim yer csduragi.com
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: İncredible
- İletişim:
Bot Sorunu yardım!!!!!
bak kardeşim herhangi bir servere girmeden önce ayarlarsan olur ama önce CSDnin serverine girip daha sonra girmek istersen olmaz
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: PSYCHO # ARENA
Bot Sorunu yardım!!!!!
1.YOL => Kardesim win10 kullaniyosan once anti-virus programi varsa kapat sonra cs gir ve hicbir servere tiklamadan direk botlarla kur ve bir yerde duraklarsa sakin birseye dokunma beklersen acilacaktir
2.YOL => Bunlari yaptin ve yine aynisimi oldu ozaman crack indireceksin oyunun kurulu oldugu yere atacaksin (win10, win7 gecerlidir)
3. YOL => win7 kullaniyosan cs uygulamasina gel ve sag tusa bas uyumluluk sorunu gider de orda zaten baktigin zaman goreceksin duzeldigi ayarlari kayit et diyip kapabilirsin
2.YOL => Bunlari yaptin ve yine aynisimi oldu ozaman crack indireceksin oyunun kurulu oldugu yere atacaksin (win10, win7 gecerlidir)
3. YOL => win7 kullaniyosan cs uygulamasina gel ve sag tusa bas uyumluluk sorunu gider de orda zaten baktigin zaman goreceksin duzeldigi ayarlari kayit et diyip kapabilirsin
Linklerini gizle |