Aslında deneme yanılma yaptım durum değişmedi nademodes eklentisini kullanan tek zombi sunucusuyuz csdurağında ayrıca sadece o eklentide sorun yok amx lights eklentiside düzgün çalışmıyor bunlar aniden durduk yere oldu sunucu karanlık olması gerekiyor fakat fazla aydınlık tur başladıktan 1 dakika sonra kararıyor... Ölünce tekrar aydınlanıyor ve diğer tur yine aynı şekilde devam ediyor... Türkiyeden sunucuya bağlanamadığını söyleyen oyuncular var yurt dışından bağlanan oyuncular olduğu halde yine yurt dışından bağlanamadığını söyleyen oyuncularda var kısaca hiçbir şey yolunda değil ve sunucu kalitesi aşırı düştüCSmiLeFaCe yazdı:Sorun yaşayan tek siz varsınız. Eğer bir deneme yanılma yapmak isterseniz eklentileri yeniden derleyip kurulum yapınız.
Bomba Modları Sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 37
Bomba Modları Sorunu
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Bomba Modları Sorunu
Tamam şimdi olayı anlamaya çalışalım yekta kodlamadan anlıyorsun bana yardımcı ol zahmet olmazsa
Harita yeni açıldıktan sonra direkt elime dondurucu bomba aldığımda bir defaya mahsus çok kısa bir zaman aralığında şu uyarıyı veriyor "Mode: Not allowed to throw anymore!"

Bu uyarı nademodes eklentisine ait ve hangi durumda verdiğini bilmiyorum kodlamadan pek anlamam eklentiyi konunun başında verdim yinede uyarının olduğu fonksiyonu komple gönderiyorum kodlamadan anlayan arkadaşlarda yardım ederse sevinirim
Harita yeni açıldıktan sonra direkt elime dondurucu bomba aldığımda bir defaya mahsus çok kısa bir zaman aralığında şu uyarıyı veriyor "Mode: Not allowed to throw anymore!"

Bu uyarı nademodes eklentisine ait ve hangi durumda verdiğini bilmiyorum kodlamadan pek anlamam eklentiyi konunun başında verdim yinede uyarının olduğu fonksiyonu komple gönderiyorum kodlamadan anlayan arkadaşlarda yardım ederse sevinirim
Kod: Tümünü seç
if (!(cl_can_use_nade[NadeRace:nade] & (1<<id)))
{
client_print(id, print_center, "Mode: Not allowed to throw anymore!")
return PLUGIN_CONTINUE
Kod: Tümünü seç
public event_armnade(id)
{
static nade
switch (read_data(2))
{
case CSW_HEGRENADE: nade = _:GRENADE_EXPLOSIVE
case CSW_FLASHBANG: nade = _:GRENADE_FLASHBANG
case CSW_SMOKEGRENADE: nade = _:GRENADE_SMOKEGREN
default: return PLUGIN_CONTINUE
}
if (!is_nademodes_enabled())
return PLUGIN_CONTINUE
if (get_option(OPTION_INFINITE_GRENADES + Option:nade))
{
cs_set_user_bpammo(id, NADE_WPID[NadeRace:nade], 2000)
}
if (!(cl_can_use_nade[NadeRace:nade] & (1<<id)))
{
client_print(id, print_center, "Mode: Not allowed to throw anymore!")
return PLUGIN_CONTINUE
}
if (get_option(OPTION_DISPLAY_MODE_ON_DRAW) && grenade_can_be_used(NadeRace:nade))
{
client_print(id, print_center, "Mode: %s", modetext[_:mode[id][NadeRace:nade]])
}
if (!is_mode_enabled(id, mode[id][NadeRace:nade], NadeRace:nade))
{
changemode(id, NadeRace:nade)
}
return PLUGIN_CONTINUE
}
Linklerini gizle |
Bomba Modları Sorunu
Bir arkadaşın bana sordu bunu. Aynı eklentiyi bende kurdum ve sağlam çalıştı. Hiçbir sorun çıkarmadı. Bendede frost ve napalm var. Sorun çıkarmadı. Ama seninkilerle aynı değil. Zaten aynı olmaması mantıken birşey ifade etmiyor.
Linklerini gizle |
-
Bomba Modları Sorunu
Tamam peki benim öğrenmeye çalıştığım şu... Kodlara baktiğimizda resimdeki uyariyi vermesi için bir koşul var o koşul hangi duruma bağlı bunu öğrenmek istiyorum
Linklerini gizle |
Bomba Modları Sorunu
Cvar değerlerinizi kontrol ettiniz mi? Cvar ayarlarını bozan bir şey olabilir, bunu hiç ellemeden kurun direkt bi deneyin.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Bomba Modları Sorunu
Çok sağol işe yaradı sorun düzeldiCSmiLeFaCe yazdı:Cvar değerlerinizi kontrol ettiniz mi? Cvar ayarlarını bozan bir şey olabilir, bunu hiç ellemeden kurun direkt bi deneyin.
Nasıl düzelttiğini söyleyebilir misin belki diğer bozuk eklentileride aynı şekilde düzeltebilirim sorun neyden kaynaklanıyordu?
Linklerini gizle |
Bomba Modları Sorunu
cvar isimlerine 2 ekledim. nademodes_proximity_radius ---> nademodes2_proximity_radius , sadece isimlerin sonuna 2 ekledim.
Linklerini gizle |
-
Bomba Modları Sorunu
Peki neden böyle bir şeyi uygun gördün yani sorun neymiş onu öğrenmek istiyorum sorun bizden mi kaynaklı csdurağından mı kaynaklı nademodes neden olmuyorda nademodes2 olunca çalışıyor bunun açıklamasını da yaparsan çok iyi olur diğer bozuk olan eklentiyede ona göre müdahalede bulunacağımCSmiLeFaCe yazdı:cvar isimlerine 2 ekledim. nademodes_proximity_radius ---> nademodes2_proximity_radius , sadece isimlerin sonuna 2 ekledim.
Linklerini gizle |
Bomba Modları Sorunu
Bir şey bunun ayarlarını tetiklemiş ve bozmuş. CSDurağı güncellemesinden vs. kaynaklı değildir, öyle bir şey olsa diğer serverlarda da böyle bir sıkıntı olurdu. Yada kurnaz olan adminlerden birisi cvar ayarları ile oynamışta olabilir. Hal böyle olunca sen her ne kadar kapat aç yapsanda yeniden kursanda server ayarları hep bir yerde sabit tutmuş. Bunların hepsi benim için sadece bir tahmin oldu, tahminide verdiği hataya göre yürüttüm. "Mode: Not allowed to throw anymore!", bir ayar var ki bombaların sayısını belirliyor ve ona göre atılıp atılamayacağını söylüyor. Ayarda cvar ayarı işte, başka bir yerden değiştirilemez.
Linklerini gizle |