Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

bir turlu kimse cozemedi

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
hayta
Server Ip/DNS: Cs66.CsDuragi.com
Clan İsmi: OpenSource //

bir turlu kimse cozemedi

Mesaj gönderen hayta »

arkadaslar oyunda adminler olulerın yazısını goremıyordu aynı sunucudan farklı bır arkadasımın ayarlarını yukledık suanda canlı userler ölü userlerin yazılarını okuyor bunun bir türlü çaresini bulamadık bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim hayırlı akşamlar K!R!KLAR ADANALININ MEKAN!

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

bir turlu kimse cozemedi

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

eklentiler-pluginler/csduragi-gelismis- ... 20446.html
bu konudaki aşağıdaki kısım size yardımcı olacaktır, istediğiniz şekilde düzenlemeniz yeterli. Sizde şuan bu ayar 2 gözükmekte

Kod: Tümünü seç

//Oyun ici konusmalarin ne sekilde olacagi
    amx_cvar csd_chatlisten "1"
    # 0 = Yalnizca takim arkadaslari takim konusmasini gorur,yasayanlar olulerin konusmasini goremez.
    # 1 = Adminler  olulerin ve takim ici konusalarin yazdiklarini gorur,
    # 2 = takim ici konusma haric herkes birbirinin konusmasını gorur ( olu diri farketmez )

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ByBuLuT ☪
Clan İsmi: -
İletişim:

bir turlu kimse cozemedi

Mesaj gönderen ByBuLuT ☪ »

paneldeki adminchati kullanıyorsanız Ömer bey gerekli ayarları atmış eğer başka bir eklenti kullanıyorsanız yollayın ondan ayarlayalım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
hayta
Server Ip/DNS: Cs66.CsDuragi.com
Clan İsmi: OpenSource //

bir turlu kimse cozemedi

Mesaj gönderen hayta »

Tamam dediginizide yaptım onu 1 yapıyorum cvar yetkisi olanlar yani sunucu sahipleri ölü userlerin yazısını görüyor ama şimdide normal adminler ölülerin yazısını göremiyor ben bunu tamamlayamadım bir türlü ts den anlık olarak deniyoruz kontrol ediyoruz bir çözüm bulamadık

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ByBuLuT ☪
İletişim:

bir turlu kimse cozemedi

1 yapıldığında hangi yetkisi olan tüm mesajları görebiliyor bilmiyorum eğer cvarsa (g harfiyse) adminlere g verin cmdacces.ini den g harfinde olan ama adminlerin kullanmasını istemediğiniz komutları da adminlerde olmayıp sunucu sahibinde olan bi harfe geçirin. G harfinin karşılığı varsayılan olarak cvar geçiyor olabilir ve admin ekle kaldırda cvar yetkisi tiki g veriyor olabilir ama cmdaccess.ini den hangi harf ne yetkisi versin tek tek istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

( G harfini dememin sebebi sanırım chat eklentisinde G harfi olanlar admin sayılıyor ve cvar 1 olduğunda G harfi gerekiyor mesajları görebilmesi için G harfindemidir onu da bilmiyorum siz öyle demişsiniz diye G harfi dedim hangi harfteyse adminchat eklentisinde admin sayma o harfi düzenlersiniz sorun çözülür)

( Konudan ayrı olarak sunucu sahibinde olup diğer kişilerde olmayan genelde A (dokunulmazlık) , L (rcon) veya K (password) 'dır haliyle eklentide g harfinin sunucu sahibinden başkasında olmayacağı tahmin edilmemiştir. Tabi g harfinde mi ben bilmiyorum siz demişsiniz )

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

bir turlu kimse cozemedi

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Adminliklerinizde "o" harfinin olması gerekiyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ByBuLuT ☪
İletişim:

bir turlu kimse cozemedi

g değil o harfiymiş ona gore ayarla işte cmdaccess vb. yazdım bir önceki cevabımda

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala