Sayın Ömer Telli Lütfen Bu aralar Oyunda çok fazla dine sövüp kaçan var tamamdır bu server sahipleriyle ilgili birşey ama adamlar gelip boş serverde sövüyorlar tedbirinizi alırsanız örnek veriyorum ss atıgımız kişileri bulup ip olarak csd den uzaklaştırırsanız csd kitlesi büyük bir rahatlamaya girecek 12 13 yaşındaki çocuklar gelip dine sövüyolar
HkcDied23 yazdı: Cum May 06, 2022 4:13 pm
Sayın Ömer Telli Lütfen Bu aralar Oyunda çok fazla dine sövüp kaçan var tamamdır bu server sahipleriyle ilgili birşey ama adamlar gelip boş serverde sövüyorlar tedbirinizi alırsanız örnek veriyorum ss atıgımız kişileri bulup ip olarak csd den uzaklaştırırsanız csd kitlesi büyük bir rahatlamaya girecek 12 13 yaşındaki çocuklar gelip dine sövüyolar
Ömer TELLİ bu konuda topu sunucu yöneticilerine atacaktır, bu türlü olayların önüne geçilmesinde sunucu yöneticileri serverlerine anti-küfür pluginleri yüklemelidirler.
Merhaba,
Gerçekten bu konuda çok haklısın, sunuculardan uzaklaştırma sunucuyu kiralayan kişi tarafından sağlanılmalı,
Csduragi bünyesinden her kullanıcı banlanırsa iş gerçekten daha çok zora düşebilir, şuanda bile sunucu devir-satış-forumhakaret gibi nedenlerden bir çok kullanıcı banlanarak panelleri kapatılabiliyor, sizlerin söylemek istediğiniz şey tamamiyle csduragi.com ve counter-strike 1.6 oyununu bitirme odaklı bir çözüm, haklısınız kesinlikle bende şahsi fikrim olarak banlanılmalı fakat bunu yaparak ortam tamamiyle kaybolacak, sonuçta bu oyunu oynuyan belirli yaş kitleleri mevcut ister istemez herkes hata yapabiliyor, birazda yaşı küçük olduğu için alttan alınabilir söylediği sözler altan alınacak sözler değil ise sunucudan siz uzaklaştırmalısınız.
Merhaba,
Gerçekten bu konuda çok haklısın, sunuculardan uzaklaştırma sunucuyu kiralayan kişi tarafından sağlanılmalı,
Csduragi bünyesinden her kullanıcı banlanırsa iş gerçekten daha çok zora düşebilir, şuanda bile sunucu devir-satış-forumhakaret gibi nedenlerden bir çok kullanıcı banlanarak panelleri kapatılabiliyor, sizlerin söylemek istediğiniz şey tamamiyle csduragi.com ve counter-strike 1.6 oyununu bitirme odaklı bir çözüm, haklısınız kesinlikle bende şahsi fikrim olarak banlanılmalı fakat bunu yaparak ortam tamamiyle kaybolacak, sonuçta bu oyunu oynuyan belirli yaş kitleleri mevcut ister istemez herkes hata yapabiliyor, birazda yaşı küçük olduğu için alttan alınabilir söylediği sözler altan alınacak sözler değil ise sunucudan siz uzaklaştırmalısınız.
Teşekkür ederim.
Ek olarak; Ömer Bey, sunucuları sizlere sağlayan bir kişi sizler ise o sunucuyu kiralayan kişilersiniz, yani işin açıkcası csduragi.com sizlerden sorumlu sizler ise sunucunuza gelen oyuncalardan sorumlusunuz.
Losethy yazdı: Cum May 06, 2022 10:15 pm
Arkadaşlar cidden bende yaşıyorum günde 30 tane adam gelip ( DİNİME, IRKIMA, VATANIMA, MİLLETİME, ALLAHIMA, PEYGAMBERİME, ATALARIMA ) sövüyor banlıyoruz gdiyor birde şöyle bişey eklesinler adam ismi şöyle mesela örnek e m r e boşluk koyarak yapıyor onu yasaklasalar daha iyi olcak. örnk söven adamların ismi genellikle şöyle oluyor örnek vericeğim isim olarak : e m r e yada . oluyor. bunu düzeltmek zor değildir.
Tamamda bunu csd değil sende yapabilirsin bosluluklu nickleri engelleyen plugin mevcut piyasada ve ek olarak koşullu say eklentisi de var onu kullan böyle tipler gelince yazı yazamaz
Uzaklaştırma olayı öyle kolay değil ki vac ban değil bu vac bani atınca bida cs giremesin senin bahsettiğin adamlar zaten steam id anlık değiştiği için hep gelip küfür ediyorlar csd kalkıp hangi birini yasaklayacak?