Bıcak menu sorun
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1922
Bıcak menu sorun
Şimdi 1 tane model ekledim bir bıçak yerine sorun olmadı ? tek tek yüklüyorum sıkıntı çıkartan bıçak yok 

Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
Bıcak menu sorun
Attığınız eklenti ben kendi bıaçaklarımı ekliyebiliyormuyum ?
ve serverde level sistemi var.Bu level sistemine göre bu bıcakmenu olurmu.
mesela görsellerde bazı bıçakların yanında level 15 level 10 filan yazıyor yani bu demek oluyorki o bıçakları level 10 yada level 15e gelince alabiiliyoruz.
Biizm serverdeki levellere göre olurmu fakat level 15 gibi değil biizm level sistemi csgo levelleri gibi
ve serverde level sistemi var.Bu level sistemine göre bu bıcakmenu olurmu.
mesela görsellerde bazı bıçakların yanında level 15 level 10 filan yazıyor yani bu demek oluyorki o bıçakları level 10 yada level 15e gelince alabiiliyoruz.
Biizm serverdeki levellere göre olurmu fakat level 15 gibi değil biizm level sistemi csgo levelleri gibi
Linklerini gizle |
-
Bıcak menu sorun
Bıcakmenu eklentisi ile ilgili sorunlar çözülmüştür.
Googleye Furien Menu yazarak Bir gelişmiş Furien Menu buldum ve onu bıcakmenu olarak ayarladım editledim ve turkmenozelmenu olarak saya yazdırdım.Hata filan olursa konu açarım.
Normal bıcakalr admin ozel bıcaklar full yetkili admin ozel bıcaklar olarak ve 3 tane player modelı var.
Googleye Furien Menu yazarak Bir gelişmiş Furien Menu buldum ve onu bıcakmenu olarak ayarladım editledim ve turkmenozelmenu olarak saya yazdırdım.Hata filan olursa konu açarım.
Normal bıcakalr admin ozel bıcaklar full yetkili admin ozel bıcaklar olarak ve 3 tane player modelı var.
Linklerini gizle |