Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Bekletme Süresi

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ilkercabuk
Clan İsmi: Kuzenler Gaming

Bekletme Süresi

Mesaj gönderen ilkercabuk »

Herhangi bir t modeli yüklüyorum en az 90-100 saniye bekletiyor diğer swlere giriyorum onlarca model var hem t hem ct modeli var fakat onların maksimum toplam 10 saniye bekletiyor bi türlü anlayamadım yükledikten sonra serveri kapa aç da yaptım fakat düzelmiyor önerebileceğiniz bişey varmı

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

DarkThrone
Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
Clan İsmi: DarkThrone Jail
İletişim:

Bekletme Süresi

Mesaj gönderen DarkThrone »

ilkercabuk yazdı: Prş May 28, 2020 1:58 am Herhangi bir t modeli yüklüyorum en az 90-100 saniye bekletiyor diğer swlere giriyorum onlarca model var hem t hem ct modeli var fakat onların maksimum toplam 10 saniye bekletiyor bi türlü anlayamadım yükledikten sonra serveri kapa aç da yaptım fakat düzelmiyor önerebileceğiniz bişey varmı
Model boyutu ne kadar ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ilkercabuk

Bekletme Süresi

çok model yükledim hepsinde baya bekletti 1,5 mb civarı oluyor ( t skini )

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

DarkThrone
Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
Clan İsmi: DarkThrone Jail
İletişim:

Bekletme Süresi

Mesaj gönderen DarkThrone »

ilkercabuk yazdı: Prş May 28, 2020 2:07 am çok model yükledim hepsinde baya bekletti 1,5 mb civarı oluyor ( t skini )
Yani normalde panele yukledigim dosyalar 10 saniye içinde fast ftp atılıyor ve kısa sürede girebiliyorsunuz diye biliyorum. Bazen ilk siz girdiğinizde sadece sizde 40 saniyede yüklenebiliyor. Bi 10 saniye bekleyin bir kaç oyuncu girsin sonra siz girin bekleme süresinin daha az olacağını görüceksiniz. Benim başıma çok kez geldi böyle bir taktik geliştirdim. Ayrıca dosyaların daha hızlı yüklenmesi için başına klan adınızı koyabilirsiniz denilmişti sanırım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ilkercabuk

Bekletme Süresi

sadece ben değil en az 7-8 kişi deniyoruz internet hızlarını baz alarak 8 kişide toplam en az süre olarak 1,5 dakika bekletiyor. klan adını denicem teşekkrler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Kaplanlar26

Bekletme Süresi

Mesaj gönderen Kaplanlar26 »

Bildigim kadariyla modeli yuklediginiz zaman serverde iseniz map degisince otomatik olarak bekletir. Mesela pack atarken oyunu kapatip actiginiz zaman o kadar bekletmiycektir. Ve diger oyuncular sizler gibi beklemiycekler rahat olabilirsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala