bayrak yeri ayarlama hk.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 524
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: xx
bayrak yeri ayarlama hk.
selam değerli forum sakinleri herkese iyi forumlar ben bayrak kapmaca mod ekledim eglence için fakat bayrak modu dust2 mapında farklı yerde cıkıyor mesela b girişine yakın yerde onu nasil ayarlayabilirim kod ayarlamada acemiyim
Link: | |
Linklerini gizle |
-
bayrak yeri ayarlama hk.
bayrağın yerini ayarlayacaksın sanırım.
ctf_moveflag 1 bu kod t nin bayrağının yerini ayarlar bunu yaz nereye dikmek istiyorsan orada bu kodu yaz
ct içinde aynı şekilde bu sefer ctf_moveflag 2 yazıcaksın sonra ctf_save de_dust 2 yazıp kaydediceksin.
ctf_moveflag 1 bu kod t nin bayrağının yerini ayarlar bunu yaz nereye dikmek istiyorsan orada bu kodu yaz
ct içinde aynı şekilde bu sefer ctf_moveflag 2 yazıcaksın sonra ctf_save de_dust 2 yazıp kaydediceksin.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 524
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: xx
bayrak yeri ayarlama hk.
Eyw kardeşim tamda aradigim fakat tam anlamadigim ctf_save yi amxx cfg içinemi kaydedioz senin yazdığı n gibi
Linklerini gizle |
-
bayrak yeri ayarlama hk.
konsola yazman yeterli oyundaykenWolfsBey yazdı: Prş Tem 12, 2018 12:55 am Eyw kardeşim tamda aradigim fakat tam anlamadigim ctf_save yi amxx cfg içinemi kaydedioz senin yazdığı n gibi
Linklerini gizle |
-
bayrak yeri ayarlama hk.
Kodu Yazmama Rağmen Bayrak Gelmiyor.
Fakat Bayrağın, Eski Hali olduğu yerde bayrak alınıyor. yani görülen yere geldimde bayrağı almıyor.
çözüm ?
@taha aydemir26
@Taha Demirbaş
Fakat Bayrağın, Eski Hali olduğu yerde bayrak alınıyor. yani görülen yere geldimde bayrağı almıyor.
çözüm ?
@taha aydemir26
@Taha Demirbaş
Linklerini gizle |
bayrak yeri ayarlama hk.
Hatırlamıyorum ki. Benim şuanki bayrak modu değişikEmree. yazdı: Çrş Ağu 15, 2018 8:39 pm Kodu Yazmama Rağmen Bayrak Gelmiyor.
çözüm ?
@taha aydemir26
@Taha Demirbaş
Linklerini gizle |
-
bayrak yeri ayarlama hk.
bazen bug oluyor bayrak alınmıyor ama sürekli değil coder olmadığım için problemi bilemiyorum:)bizde öyle idare ediyoruz:/Emree. yazdı: Çrş Ağu 15, 2018 8:39 pm Kodu Yazmama Rağmen Bayrak Gelmiyor.
çözüm ?
@taha aydemir26
@Taha Demirbaş
Linklerini gizle |
-
-
-
bayrak yeri ayarlama hk.
Sana bir yetki yazayım abi Bi bak istersen rica etsem
Linklerini gizle |