Benim Csduragidan bir sunucum var. Ben başka bir firmadan sunucu alıp orayı kendi ts eme bağlasam ama hiçbir ip ve reklam olmadan kullansam.sunucum yasak yermi
Bizdeki sunucunuzda ts'nin veya o ip adresinin reklamı yapıldığı herhangi bir sayfanın/grubunun reklamını yapmadığınız sürece problem olmaz.
Ancak bu durumu tavsiye etmiyoruz , adminleriniz vs bile reklam yapsa bunun yaptırımı oluyor
Ömer TELLİ yazdı: Sal Tem 30, 2019 11:37 pm
Bizdeki sunucunuzda ts'nin veya o ip adresinin reklamı yapıldığı herhangi bir sayfanın/grubunun reklamını yapmadığınız sürece problem olmaz.
Ancak bu durumu tavsiye etmiyoruz , adminleriniz vs bile reklam yapsa bunun yaptırımı oluyor
Başka firmadan aldığım sunucuyu kendi ts3 sunucuma bağlasam ama ip paylaşmasam sıkıntı olmaz yani demi ?
Ömer TELLİ yazdı: Sal Tem 30, 2019 11:37 pm
Başka firmadan aldığım sunucuyu kendi ts3 sunucuma bağlasam ama ip paylaşmasam sıkıntı olmaz yani demi ?
Yasak Diye Biliyorum XXX Firmadan Aldığın Bir sunucu ve Burdan Aldıgın sunucu ortak gitmez hem o taraf hem bu taraf aynı anda gitmez oraya adam çekme gibi olur.