dostum bunuda denedıım ama cıkmıyor sorunsuz yukluyorum herseyı configs plugins.ini en alta kaydedıyorum mapconfig dende plugins_bb den bb_classes65.amxx siliyorum olmuyor map degısıyorum yıne csd kendi class cikiyor 1 ara yaptım oldu sonra server sıfırladılar yıne yukledım olmadı o yaptıgımdamasquerade yazdı:silinmis-konular-f22/base-builder-zombi ... 13761.html indir %100 çalışıyor
BaseBuilder Sınıf Class Menü YARDİM!
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 35
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Masquerade
senin yanlışın var bu konu hakkında bilgim yok
Linklerini gizle |
-
Benım yanlısım ney dostum ya herseyı duzgun yapıyorummasquerade yazdı:senin yanlışın var bu konu hakkında bilgim yok
Linklerini gizle |
-
bana anlat lütfen gozunu seveyım detaylı bır sekılde anlatırmısın rica etsem nasıl sma nasıl calısır class menününmasquerade yazdı:senin yanlışın var bu konu hakkında bilgim yok
Linklerini gizle |
-
Konu güncel bende yukluyorum fakat eski menuler devam ediom halbuki sildigim halde gene cikiyo yeni olan cikmiyor
Linklerini gizle |
-
Attığım Menüde Modelleri Ve zombi isimlerini Ayarlayıp kullabilirsin Sonuncu zombi Adminlere Özeljumple01 yazdı:Konu güncel bende yukluyorum fakat eski menuler devam ediom halbuki sildigim halde gene cikiyo yeni olan cikmiyor
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
Benim Bildiğim eskiden bende çok ugrasmıstım ama herseyı dogru yaptıgım halde olmadı ta bırı geldı bole olmaz dedı panelden modu kapalı olacak sen kendın mod yukluceksın ondan sonra sorunsuz çalıştı
Linklerini gizle |