Basebuilder sunucumuza Ortak Pluginci arıyoruz.
İletişim:
İnstagram: fermanreai
Discord: Twania#0001
BaseBuilder Pluginci Arıyorum
Moderatör: Moderatörler
-
Bir çok kez puligin yükledi hatalar aldık çogundan 30 dan fazla saldırı yedik :gun:Ç :cross:
60 günüm çöp oldu server bir gün haletik 1 puligin yükleyek dedik sw çöktü ve herkez giti biz de bakımda yazıp 14 oyuncu bizi bekliyor :( base builder puliginlerimde yoktur
herhangi bir yardım edicek biri varsa ts3 asq vericem oda saldırı atsada yine 1 günüm gidicek ne de olsa benim günüm o :?:
60 günüm çöp oldu server bir gün haletik 1 puligin yükleyek dedik sw çöktü ve herkez giti biz de bakımda yazıp 14 oyuncu bizi bekliyor :( base builder puliginlerimde yoktur
herhangi bir yardım edicek biri varsa ts3 asq vericem oda saldırı atsada yine 1 günüm gidicek ne de olsa benim günüm o :?:
Link: | |
Linklerini gizle |
-
ücretli yapabilirim iletişim adresini bırakahmetali734 yazdı: ↑Sal Nis 11, 2023 9:36 pm Bir çok kez puligin yükledi hatalar aldık çogundan 30 dan fazla saldırı yedik![]()
![]()
60 günüm çöp oldu server bir gün haletik 1 puligin yükleyek dedik sw çöktü ve herkez giti biz de bakımda yazıp 14 oyuncu bizi bekliyorbase builder puliginlerimde yoktur
herhangi bir yardım edicek biri varsa ts3 asq vericem oda saldırı atsada yine 1 günüm gidicek ne de olsa benim günüm o![]()
Linklerini gizle |
Nik call of duty ailesine sizde katılın
codmod serverimiz açılmıştır buyrun gelin
Server IP Adresı: 213.238.173.111 - cs111.csduragı.com
panelden anlayan sunucu yönetim ekibine arkadaşlar arıyoruz
mod map yüklemesinden anlayanlar dm atıp benimle iletişime geçebilir
dc :https://discord.gg/Up68ADAU
codmod serverimiz açılmıştır buyrun gelin
Server IP Adresı: 213.238.173.111 - cs111.csduragı.com
panelden anlayan sunucu yönetim ekibine arkadaşlar arıyoruz
mod map yüklemesinden anlayanlar dm atıp benimle iletişime geçebilir
dc :https://discord.gg/Up68ADAU
Linklerini gizle |
ücretli bb plugini veririm.
cs29.csduragi.com sunucumda şuan bb mod kurulu
cs29.csduragi.com sunucumda şuan bb mod kurulu
Unutmayın Bura FastDraw #DENEMEYİN-YIKAMAZSINIZ
Linklerini gizle |
-
Bende Pluginci arıyorum ücretli veya panel karşılığı olur fark etmez halletsin sadece pluginleri önemli değil gerisi. İletişim için discord hesabıma yazabilirsiniz Kullanıcı Adım: GALACTIC ℙ𝔼ℝ𝕊𝔼𝕌𝕊#6344
Linklerini gizle |