Basebuider Yardım
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 421
- Server Ip/DNS: cs124.csduragi.com
- Clan İsmi: FAWORİ GAMİNG
Basebuider Yardım
Beyler sw açtım da hani şey bu oyun başladıktan sonra hazırlama suresınden sonra sadece dokusu rcon olan kişinin oynatmasını istiyom yapabilecek ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.92
- Clan İsmi: MaviBere ~ CsDm
-
Basebuider Yardım
Ben sw şoyle bir eklenti istoym hazırlık zamanından sonra zombiler çıktıktan sonra adminlerde hani taş oynatma var onu sadece kurucuların yanı full yetkılı olanların yapmasını istıyom
Linklerini gizle |
-
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Basebuider Yardım
Şuan hatırlayamadım kendin deneyerek bulabilirsin kendine tek harfli yetki yazıp deneyebilirsin örnek
"nickin" sifren" "bc" "a" seklinde yaz konsola her yetkini degistikten sonra amx_reloadadmins komutu yolla yetkin değiştiğin garanti olsun zombiyken insaat zamanından sonra hangi harf varken oynatabiliyosun insanken insaat zamanından sonra hangi yetki varken oynatıyosun bulabilirsin belki bilen varsa yazar ben hatırlayamadım
"nickin" sifren" "bc" "a"
"nickin" sifren" "bd" "a"
"nickin" sifren" "be" "a"
"nickin" sifren" "bf" "a"
"nickin" sifren" "bg" "a"
... diğer harfleri tek tek denemelisin
Ama o harfi alınca admin görünmüyor,ban atamıyor vb. sorunlar oluşacaktır buraya yaz duzeltelim cmdacess.ini ve /admin eklentisini
"nickin" sifren" "bc" "a" seklinde yaz konsola her yetkini degistikten sonra amx_reloadadmins komutu yolla yetkin değiştiğin garanti olsun zombiyken insaat zamanından sonra hangi harf varken oynatabiliyosun insanken insaat zamanından sonra hangi yetki varken oynatıyosun bulabilirsin belki bilen varsa yazar ben hatırlayamadım
"nickin" sifren" "bc" "a"
"nickin" sifren" "bd" "a"
"nickin" sifren" "be" "a"
"nickin" sifren" "bf" "a"
"nickin" sifren" "bg" "a"
... diğer harfleri tek tek denemelisin
Ama o harfi alınca admin görünmüyor,ban atamıyor vb. sorunlar oluşacaktır buraya yaz duzeltelim cmdacess.ini ve /admin eklentisini
Linklerini gizle |
Basebuider Yardım
Taş oynatma tulu D tuşuna bağlı herkezde d yi alıp ban ve kicki c ye alın d yi sadece kuruculara verin sorun çözülür
Linklerini gizle |
-
Basebuider Yardım
Anlamadım nası yani ne yapmam gerekSerhat Öndeş yazdı: Pzr Mar 03, 2019 1:48 pm Taş oynatma tulu D tuşuna bağlı herkezde d yi alıp ban ve kicki c ye alın d yi sadece kuruculara verin sorun çözülür
Linklerini gizle |
Basebuider Yardım
Şöyle build yani taş oynatma yetkisi ‘D’ harfine bağlı “D” harfine bağlı olan amx_ban banmenü vs yi “C” harifene aktarın “D” yetkisinide vermek istediğiniz kişilere sadece verin
Linklerini gizle |
-
Basebuider Yardım
peki tamamen nası kaldırcam basebuılder 7.2 kullanıyomSerhat Öndeş yazdı: Pzr Mar 03, 2019 2:11 pm Şöyle build yani taş oynatma yetkisi ‘D’ harfine bağlı “D” harfine bağlı olan amx_ban banmenü vs yi “C” harifene aktarın “D” yetkisinide vermek istediğiniz kişilere sadece verin
Linklerini gizle |
-
Basebuider Yardım
Serhat Öndeş yazdı: Pzr Mar 03, 2019 2:11 pm Şöyle build yani taş oynatma yetkisi ‘D’ harfine bağlı “D” harfine bağlı olan amx_ban banmenü vs yi “C” harifene aktarın “D” yetkisinide vermek istediğiniz kişilere sadece verin
#define FLAGS_BUILD ADMIN_KICK
#define FLAGS_LOCK ADMIN_LEVEL_A
#define FLAGS_BUILDBAN ADMIN_KICK
#define FLAGS_SWAP ADMIN_KICK
#define FLAGS_REVIVE ADMIN_KICK
#define FLAGS_GUNS ADMIN_LEVEL_A
#define FLAGS_RELEASE ADMIN_BAN
#define FLAGS_OVERRIDE ADMIN_BAN
Bunlardan hangisi oyundan sonra taş oynatmaya yarar veya nası kaparım
Linklerini gizle |